ØreSound Festival præsenterer: 10 års jubilarerne CHEFF RECORDS

Del

KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ kom ridende ind på den danske musikscene på en tsunami af medvind så stor, at CHEFF RECORDS på rekordtid kunne lægge soundtracket til en hel ungdomsgeneration.

Med en blanding af enormt talent, god forretningssans og en bekymringsfri fremtoning udviskede de datidens genredefinitioner og gjorde et hyggeprojekt til populærkultur i et omfang, som kun få tidligere har formået.

Helt uden hensigt ruskede den ukendte gruppe af originale lyddrenge godt op i normerne på den danske musikscene og overtog den, og i anledningen af efterrefleksion og deres tiårs jubilæum er de gået sammen for at fejre, at det skete. 

De ved alle, at de skabte deres levevej tilbage i 2011. I dag laver Klumben dansktop og var kilden til det største pophit i 2020, ”Solhverv”, sammen med Humørekspressen og Lord Siva. ELOQ har arbejdet med MØ og The Minds of 99 og laver musik til den nye sæson af Borgen og andre kommende Netflix-serier. KIDD har som få andre på den danske scene opnået at blive en levende legende, der kan spille otte udsolgte koncerter i Store Vega, når han vil, mens TopGunn er blevet entreprenant hitproducer med over 100.000.000 streams.   


Cheff Records er tilbage, hvor det hele startede. Singlen, 'Sender Mig Til Månen', er et startskud til fejringen af de ti år, der nu er gået, siden CHEFF ændrede dansk rap for altid.

Der er lagt op til den helt store magtdemonstration, når de 4 musikalske genier overtager Tiøren til en ren og skær hitparade d. 14. august, når de optræder på ØreSound Festival POP. 

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, B.O.C, TESSA,
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS,
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, CHEFF RECORDS

Der kan allerede nu købes Limited Partout billetter, Endagsbilletter og VIP billetter. Billetter kan købes via ticketmaster.dk. Læs mere om ØreSound Festival på www.oresoundfestival.dk

 

For mere kontakt:

  • Pressechef & Talsperson: Jonas Nybro tlf. 25323699 / Mail: jn@oresoundfestival.dk

Billeder

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum