ØreSound Festival

ØRESOUND FESTIVAL LANCERER NY FESTIVAL MODEL

Del

ØreSound er klar med en skaleret festival model med zoneopdeling og kapacitet på 5000 gæster.

For en uge siden landede regeringens genåbningsplan, som satte nye begrænsninger for afholdelse af større live arrangementer.

ØreSound, er i dag stolte af at kunne præsentere en splinterny festivalmodel for 2021, hvor vores gæster stadigvæk vil få en kvalitetsoplevelse med alt det bedste København har at tilbyde af mad og drikke, et stærkt musikprogram med både danske og internationale topnavne. Vi holder samtidig fast i vores bæredygtige ambition om at blive en såkaldt ’net zero CO2’ -festival.

Festivalen bliver introduceret som en særudgave, hvor gæsterne vil blive inddelt i 10 zoner samt et VIP/B2B område, hvor hvert område vil få den ultimative festivaloplevelse med både mad, drikke, toiletfaciliteter og et sceneområde samt et lounge område.

Festivalen løber over 3 dage på Tiøren, hvor hver dag har sit eget musikalske tema med henholdsvis URBAN, EDM og POP musik.

Der vil være krav om at gæsterne skal påvise corona-pas ved indgangen hver dag.
Modellen kan opjusteres til 10.000 gæster, hvis restriktionerne skulle blive lempet.


”Der skal ikke herske nogen tvivl om at vi har måtte grave dybt i den kreative værktøjskasse, men vi er stolte af at det er lykkedes med at kunne præsentere en model, som velsagtens bliver det tætteste man kan komme på en reel festival oplevelse i 2021, med glæde, samvær og fed musik og så i de bedst mulige rammer”, udtaler Direktør, Juri Carlsson og fortsætter.

”Vi føler med de andre festivaler, men som barn af COVID-19 har vi haft en unik mulighed for at være agile og skabe en innovativ model for festivalen i år.”

ØreSound Festival vil i 2022 gå tilbage til den oprindelige festival model med 30.000 gæster.

Der vil være mulighed for at købe Endagsbilletter, VIP billetter og Limited partout billetter og billetterne købes via ticketmaster.dk.

Billetsalget starter tirsdag d. 11. maj kl. 13.30. 

Kontakter

Billeder

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum