DGI-byenDGI-byen

Oplev historien i farver – Historiske Dage i Øksnehallen

Del

På Historiske Dage vækkes fortiden til live med masser af farver, dufte, lyde og bevægelser - og en pæn portion kloge ord – når 10000 historiefans i alle aldre møder op for at opleve det bedste inden for historieformidling .

Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen
Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen

Øksnehallen og Kvægtorvet huser for femte gang historieformidlere, museer, forlag og interessenter med fødderne plantet i den historiske muld. Tidsmaskinen Historiske Dage åbner dørene for historie fra alle tider og steder, og for alle sanser.

I år kan du opleve mere end 60 udstillere, 4 scener og over 100 events. Der vil være talks og foredrag med både danske og internationale profiler, heriblandt Socialdemokratiets udlændinge- og integrationsordfører Mattias Tesfaye, samt den britiske historiker og professor ved University of Sheffield Ian Kershaw.

Det er underholdning med stærke sager for alle sanser. Du kan altid blive en oplevelse rigere og besøg de spændende stande, hvor der er ’hands on’ initiativer og gode tilbud for enhver. 

Udendørs på Kvægtorvet kan du opleve vikinger, soldater, håndværkere, slagtermestre og officerer fra 2. verdenskrig og den Amerikanske Borgerkrig. 

Historiske Dage handler i modsætning til de fleste historiefestivaler ikke om én historisk periode, begivenhed eller tematik, men tilbyder det bedste indenfor formidlingen af historien i al sin sprudlende mangfoldighed. Som på enhver god festival møder de fleste op, fordi der er noget bestemt, de vil se og høre – for herefter at blive inspireret af noget nyt og spændende. 

Historiske Dage er for alle – både store og små.

Video - Historiske Dage 2019
Videokanal

Nøgleord

Kontakter

DGI-byen / Øksnehallen:
Head of Marketing, Communications & Partnerships
Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon: 2279 0158

Historiske Dage:
Festivalleder
Henrik Thorvald Rasmussen
Email: henrik@historiske-dage.dk eller telefon: 3175 9057

Billeder

Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen
Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen
Download
Historiske Dage 2019. Fotograf: Simon Dencker
Historiske Dage 2019. Fotograf: Simon Dencker
Download
Historiske Dage 2019. Fotograf: Simon Dencker
Historiske Dage 2019. Fotograf: Simon Dencker
Download
Historiske Dage 2019. Fotograf: Palle Bo Nielsen
Historiske Dage 2019. Fotograf: Palle Bo Nielsen
Download
Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen
Historiske Dage 2019. Fotograf: Steen Jensen
Download

Links

Information om DGI-byen

DGI-byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Øksnehallen, smuk og karakterfuld udstillingsvenue for kultur- og erhvervsliv.

Et 5000 m2 stort rum med karakteristiske søjler, der bærer tagkonstruktionen med ovenlys. Det smukke rum er meget fleksibelt og kan inddeles i mindre enheder. Ideelt til fester, events og konferencer.

Øksnehallen har blandt andet lagt rum til mange spændende kulturaktiviteter fra biludstillinger, modemesser og luksusloppemarkeder til øko-messer, koncerter samt foto- og kunstudstillinger.

Følg pressemeddelelser fra DGI-byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI-byen

Fotoudstilling i Øksnehallen: GRAFFITI København 1984-201918.6.2019 13:29:39 CESTPressemeddelelse

Vi skal tilbage til 1984. Dengang 20 kroner gjorde dig rig på cola og tobak. Og dengang de første spraydåse-strøg blev taget på byens vægge i København. Graffiti kaldte de det i New York, og graffiti kom det til at hedde i København, da byens unge importerede konkurrencen, adrenalinen og det farverige gademiljø til byen. I Øksnehallen kan du henover sommeren opleve Graffitiens ankomst til København og dens udvikling igennem 25 år fortalt af graffitimalerne selv.

Fotobogsfestival i DGI-byen27.5.2019 14:28:05 CESTPressemeddelelse

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum