DGI Byen

Oplev det moderne Tokyo i DGI-byen

Del

Danmarks største festival med fokus på japansk popkultur, J-Popcon, vil hjælpe deres besøgende med at få bedre kendskab til virkelighedens Japan - derfor er temaet i år ’Moderne Tokyo’.

Foto af Troels Skov
Foto af Troels Skov

Hvornår: 17. – 19. maj i DGI-byen og Øksnehallen

Hvem: J-popcon

Hvad: Japansk popkultur festival

Følg med: www.j-popcon.dk

Det meste af DGI-byen bliver forvandlet til temaområder inspireret af de mere velkendte områder i Tokyo. Det er en af verdens største byer og hvor gamle templer side om side med futuristiske skyskrabere. Det er blandt andet dette som J-popcon vil formidle til dette års festival.

Mere end 3000 mennesker mødes for at dyrke deres fælles interesser og for at være sammen om anime, manga, cosplay, biograf, konsol- og brætspil og mange andre spændende aktiviteter som har sit udspring i japansk popkultur.

I år er der fornemt besøg af instruktøren/animatoren, Ishizuka Atsuko, som i sit hjemland er lidt af en superstjerne. Der er arrangeret flere forskellige events med hende, deriblandt en klassisk ’signing session’ og selvfølgelig en ’meet and greet’.

I Øksnehallen vil der være ’Danish Cosplay Championship’, som samler nogle af de dygtigste og mest talentfulde cosplay entusiaster i Danmark. Cosplay er sat sammen af ordene "costume" og "play", det er personer der klæder sig ud og optræder som en specifik figur, typisk fra anime, manga, videospil, film, tegneserier, skønliteratur, osv.

Som besøgende til J-popcon kan man forvente tre dage med en masse farver, udfordringer, oplevelser og inspiration. Det er mangfoldighed og hygge for folk i alle aldre.
Alt sammen med udgangspunkt i japansk popkultur og det moderne Tokyo.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, pressebilleder eller interview, kontakt venligst:

DGI-byen / Øksnehallen:

Head of Marketing, Communications & Partnerships – Anne Liisberg
Email: anl@dgi-byen.dk eller telefon: 2279 0158

Billeder

Foto af Troels Skov
Foto af Troels Skov
Download
Foto af Kasper Jacobsen
Foto af Kasper Jacobsen
Download
Foto af Troels Skov
Foto af Troels Skov
Download
Foto af Kasper Jacobsen
Foto af Kasper Jacobsen
Download
Foto af Brian Rocatis
Foto af Brian Rocatis
Download
Foto af Kasper Jacobsen
Foto af Kasper Jacobsen
Download
Foto af Thomas Schmidt
Foto af Thomas Schmidt
Download
Foto af Brian Rocatis
Foto af Brian Rocatis
Download
Foto af Troels Skov
Foto af Troels Skov
Download

Links

Information om DGI Byen

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

+45 3329 8000http://www.dgi-byen.dk

Forestil dig et sted, der summer af aktivitet. Et sted, hvor mangfoldigheden er stor, og mennesker mødes. Et sted, hvor nærvær og ansvarlighed er lig med succesfulde møder, konferencer, fester og events. Et sted, hvor business møder pleasure.

Velkommen til DGI-byen.

Følg pressemeddelelser fra DGI Byen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI Byen

Fotoudstilling i Øksnehallen: GRAFFITI København 1984-201918.6.2019 13:29:39 CESTPressemeddelelse

Vi skal tilbage til 1984. Dengang 20 kroner gjorde dig rig på cola og tobak. Og dengang de første spraydåse-strøg blev taget på byens vægge i København. Graffiti kaldte de det i New York, og graffiti kom det til at hedde i København, da byens unge importerede konkurrencen, adrenalinen og det farverige gademiljø til byen. I Øksnehallen kan du henover sommeren opleve Graffitiens ankomst til København og dens udvikling igennem 25 år fortalt af graffitimalerne selv.

Fotobogsfestival i DGI-byen27.5.2019 14:28:05 CESTPressemeddelelse

Lørdag d. 8. juni 2019 afholder DGI-byen fotobogsfestival for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi sammen med en række relevante butikker og forlag. På festivallen bliver der er rig mulighed for møder og samtaler mellem både gæster og forlag. I hele festivalens åbningstid er der bogmarked og mulighed for at se udstillingerne "90" af Fotograf Klaus Holsting, "Encounters - Nordic Photography Beyond Borders" hos Fotografisk Center og "The CPH Deep End" af Fotograf Søren Bech. Festivalen er for alle, der har en passion for fotobøger og kunstfotografi. Gæsterne kan også opleve foto-udstillinger samt workshops og talks, der blandt andet går i dybden med tilblivelsen og bearbejdelsen af de projekter, der udgives i bogformat.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum