OKNygaard A/S

OKNygaard er trådt ind i idverde Danmark

Del

OKNygaard er idverdes andet opkøb i Danmark og kommer 10 måneder efter købet af Malmos. OKNygaard og Malmos udgør idverdes nye platform i Danmark og omsætter til sammen for 800 mio. kr. Ved at kombinere ekspertise fra begge virksomheder kan idverde tilbyde markedet den fulde anlægsgartner drifts- og anlægspakke i og på jorden, i højden og på taget.

Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard
Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard

”I dag er OKNygaard blevet en del af idverde, som er Europas største anlægsgartnergruppe. Dette betyder, at OKNygaard sammen med Malmos udgør idverde Danmark, som dermed er Danmarks absolut førende anlægsgartner”, siger Hervé Lançon, CEO, idverde group.

Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard, glæder sig over salget og ser det som et helt naturligt skridt i bestræbelserne på at skabe en anlægsgartnerkoncern, som kan matche markedet, efterspørgslen og samtidig stå som en stærk grøn partner i anlægsmarkedet og ikke mindst som en faglig kompetent driftspartner. Kunderne får med ét adgang til idverdes samlede viden og kan trække på kompetencer fra fem forskellige lande. Medarbejderne får tilsvarende mulighed gennem idverdes interne uddannelser og nye karriereveje på tværs af landegrænser.

”OKNygaard er en stærk landsdækkende anlægsgartner med en tæt kontakt til det lokale marked. Det passer godt ind i vores strategi om at blive den førende anlægsgartner i Danmark”, siger Morten Dohrmann, europæiske idverdes danske landechef. ”Derfor er det vigtigt at fastholde OKNygaards stærke brand og lokale forankring samtidig med, at vi supplerer med den specialistviden, som findes i Malmos”.

OKNygaard og idverde Danmark er enige om, at landskaber, grøn drift, klimavenlige byer, biodiversitet, grønne tage mv. udgør hovedingredienserne i visionen om at skabe et grønnere og mere klimavenligt Danmark.

”Der er utallige krav til nutidens klimaløsninger og grønne byrum. Her ser vi et kæmpe potentiale i en mere totaløkonomisk tænkning, hvor anlæg og drift kombineres fra starten af opgaven”, udtaler Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard.

OKNygaard blev skabt for syv år siden og er i dag en stor anlægsgartnervirksomhed, som er både lokal og landsdækkende.

”Vi kan som en af ganske få arbejde både helt lokalt, men samtidig håndtere landsdækkende aftaler – som fx DSB og Ørsted. Med Malmos som søsterselskab dækker vi alle typer af anlægsopgaver – ikke bare under, i og på jorden, men også på vægge og tage. Og så er vi i stand til at pleje og vedligeholde dem. Vores mål er fortsat at kunne levere hele pakken – lokalt og i hele landet”, udtaler Ole Kjærgaard om fremtiden for OKNygaard.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard
Ole Kjærgaard, adm. direktør i OKNygaard
Download
Elever til DM i Skills
Elever til DM i Skills
Download
OKNygaard Anlæg
OKNygaard Anlæg
Download
OKNygaard Drift
OKNygaard Drift
Download

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Beringvej 19
8361 Hasselager

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Dansk drivkraft bag europæisk platform for grønnere byer9.12.2020 14:38:46 CETPressemeddelelse

OKNygaard er i samarbejde med Jordbrugets Uddannelsescenter i Beder i gang med at etablere et dansk videnscenter med fokus på urban greening, borgertrivsel og biodiversitet. Projektet er en del af et 4-årigt EU-udviklingsprojekt, finansieret af Erasmus+ med partnere i Tjekkiet, Rumænien, Finland, Spanien og Holland. Projektets helt klare mål er at have fokus på uddannelse omkring grøn udvikling i byerne. Det sker på tværs af det grønne erhverv, forskning og anlægsgartnerfaget. Derfor er Jordbrugets UddannelsesCenter Århus og OKNygaard glade og stolte over at være med i projektet. ”OKNygaard er med i projektet, fordi vi vil være med til at styrke bevidstheden om den betydning grønne områder har for fremtidens byer. Særligt når vi ser på de udfordringer klimaforandringer, øgede mængder vand og større temperaturudsving stiller til vores arbejde i fremtiden,” fortæller adm. direktør i OKNygaard, Ole Kjærgaard, og fortsætter ”I OKNygaard har vi arbejdet med flere projekter, der skaber grønn

OKNygaard indgår i forskningssamarbejde om sikkert arbejdsmiljø19.11.2020 08:55:51 CETPressemeddelelse

Et sikkert arbejdsmiljø har høj prioritet hos anlægsgartner OKNygaard, men virksomheden oplever ofte, at regler og retningslinjer kan være svære at efterleve i hverdagen på pladserne. Derfor har de indgået et samarbejde med forskere fra Arbejdsmedicinsk Klinik i Herning, der forsøger at kortlægge, hvordan branchen bedst takler udfordringerne med at oversætte arbejdsmiljølovgivningen til praksis hos den enkelte medarbejder Hvorfor er det relevant for OKNygaard at deltage i et forskningsprojekt? ”Vi ved, at der kan være stor forskel mellem myndighedernes regler og praksis på byggepladserne. Som den største danske private virksomhed i anlægsgartnerbranchen arbejder vi målrettet på at minimere risikoen for skader på vores medarbejderes og samarbejdspartneres helbred samt skader på miljøet. Vi mener, det er oplagt, at vi tager ansvar og går forrest ved at hjælpe med at skabe ny viden og indsigt, der kan komme hele branchen til gavn,” udtaler økonomidirektør i OKNygaard, Holger Hansen. Sådan

OKNygaard del af eventyrligt projekt i Odense28.9.2020 11:01:58 CESTPressemeddelelse

Anlægsgartner OKNygaard står for entreprisen med anlæggelse af det store haveanlæg, der er en integreret del af Det ny H. C. Andersens Hus i Odense. Projektet skal opbygges, så to-tredjedele af bygningen etableres under jorden og haven dækker taget. Det stiller helt særlige faglige og udførelsestekniske krav i forhold til opbygning af haven ”Som besøgende i haven kommer du til at bevæge dig hen over taget uden at bemærke, at du går på taget. Hele taget kommer til at blive dækket af haven. Det betyder at haverummet teknisk skal opbygges som en taghave. Udfordringen ved taghaver er at sørge for, at vægten bliver holdt nede samtidig med at beplantningen har et tilstrækkeligt vækstgrundlag,” fortæller projektleder hos OKNygaard, Henrik Vittrup og fortsætter, ”og så skal vi sikre afvanding samtidig med at taget forbliver tæt.” Sådan skaber du en eventyrhave på et tagdæk På dækket skal OKNygaard etablere en drænbakke, hvor der skal udlægges letfyld (leca). Der hvor der skal være bede, skal d

OKNygaard gør klar til fremtiden - nyt hovedkontor med direkte adgang til kunderne2.9.2020 08:05:19 CESTPressemeddelelse

”Det er vigtigt for os, at vi hurtigt og nemt kan komme til vores kunder i hele Jylland og at de kan komme til os. Placeringen på Rosbjergvej i Årslev vest for Aarhus, med direkte adgang til E45 og Herningmotorvejen, er derfor helt ideel. Der er direkte adgang til det østjyske marked med Aarhus i centrum og til det midtjyske marked med Herning, Ikast og Silkeborg som de største byer”, udtaler adm. direktør i OKNygaard Ole Kjærgaard. Danmarks førende anlægsgartner OKNygaard er i fuld gang med at flytte ind i sit nye hovedkontor. Virksomheden valgte for et år siden at bygge nyt for at skabe de rigtige rammer for at kunne fremtidssikre en forsat lønsom vækst i OKNygaard. ”Nærhed til kunderne er vigtigt for os. Derfor fastholder vi naturligvis vores lokale placeringer rundt omkring i landet. For eksempel flytter vi kun vores stabsfunktioner fra Vejle til Rosbjergvej. De medarbejdere, som står for anlæg, pleje og vedligehold af kundernes arealer, bliver i Vejle”, fastslår økonomidirektør i

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum