OKNygaard A/S

OKNygaard åbner ny afdeling i København

Del

OKNygaards næste mål for drifts- og vedligeholdelsesaktiviteterne på Sjælland er en årlig omsætning på 160 mio. kr. Væksten er koncentreret i og omkring København, hvor den nye afdeling i Fabriksparken i Glostrup fra første dag får en omsætning på 42 mio. kr. OKNygaards samlede sjællandske omsætning udgør på nuværende tidspunkt ca. 370 mio. kr.

”København er en vækstdynamo med mange spændende opgaver, som kræver både anlægs- og driftskompetencer. OKNygaard har i modsætning til de fleste andre anlægsgartnere samlet kloak, anlæg, klimaløsninger, plantepleje, drift og vedligehold samt glatførebekæmpelse i en og samme virksomhed. Det betyder, at vi kan levere en komplet pakkeløsning; bl.a. ser vi et stort potentiale i drift og vedligehold af de mange nye klimaanlæg, som etableres i hovedstaden”, udtaler adm. direktør Ole Kjærgaard, OKNygaard.

Det er opgaver som pleje og vedligehold af grønne arealer for hospitalerne i Region Hovedstaden eller kirkegårde og parkområder i Frederiksberg Kommune, der bedst løses fra den nye afdeling i Glostrup. De to kontrakter udgør tilsammen en årlig omsætning på 17 mio. kr. og løber i 6 år.

”Der stilles nye bæredygtighedskrav til de store offentlige kontrakter, hvor eldrift og pesticidfri ukrudtsbekæmpelse er på vej til at blive standard. Det kræver investeringer i alt fra små elbiler til batteridrevne maskiner samt nye metoder til ukrudtsbekæmpelse. Vi har erfaringen og kapaciteten til at løse opgaverne, og med den nye placering i Glostrup kan vi samtidig reducere både kørselstiden og miljøbelastningen”, forklarer områdedirektør Kim Aaskov, OKNygaard Drift Danmark.

De første medarbejdere er flyttet ind i Glostrup, som forventes i fuld drift i løbet af februar.

  • OKNygaard servicerer det sjællandske drifts- og vedligeholdelsesmarked fra tre adresser: København med 80 mio. kr. Nordsjælland med 40 mio. kr. og Sjælland med 40 mio. kr.
  • Afdelingschef Niels Anker fra OKNygaard i Borup har fået det samlede ansvar for Københavnsafdelingen og den sjællandske afdeling i Borup, mens afdelingschef Stig Olesen fra OKNygaard i Aalborg er tiltrådt som ny afdelingschef i Farum. 
  • OKNygaard er landsdækkende og arbejder fra 12 adresser i Danmark. Virksomhedens samlede omsætning ligger i niveau 650 mio. kr. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Beringvej 19
8361 Hasselager

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum