Akademikerne

OK21: Regional akademikeraftale med noget til alle

Del

Lige omkring midnat landede Akademikerne og Regionerne en aftale for medlemmerne i regionerne.

Aftalen skal ses sammen med forliget fra sidste weekend mellem Forhandlingsfællesskabet og Regionerne, som sikrede en lønudvikling på 5,02 pct over en 3 årig periode.

”Jeg er glad for, at vi med aftalen indgået her til aften understøtter en udviklingsdagsorden for alle med etableringen af en kompetencefond, hvor medlemmerne kan søge til individuelle uddannelser. Vi har også taget et par skridt på vejen i forhold til mere fleksibilitet ved indførelse af seniorbonus, som kan ændres til to fridage, samt et mindre løft på pensionen til alle, som kan veksles til løn. Jeg synes alt i alt, at der er kommet noget godt ud af en svær overenskomst, som kommer mange medlemmer til gavn”, siger formand for Akademikernes Lars Qvistgaard. Formanden peger også på en mindre lønstigning på alle slutlønninger i den sammenhæng.  

Nøgleord

Kontakter

Information om Akademikerne

Akademikerne
Akademikerne
Nørre Voldgade 29
1358 København K

33 69 40 40http://www.ac.dk/

Om Akademikerne

Akademikerne er en partipolitisk uafhængig paraplyorganisation for 28 faglige organisationer, der organiserer akademisk uddannede i Danmark. Akademikerne repræsenterer pr. 1. januar 2020 ca. 431.000 medlemmer med en lang videregående uddannelse.

Akademikerne samarbejder med medlemsorganisationerne for at sikre et attraktivt akademisk arbejdsmarked. Akademikerne skal øge akademikernes indflydelse i samfundet.

Følg pressemeddelelser fra Akademikerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikerne

Akademikerne: Socialdemokratiet forbigår 450.000 akademikere i det politiske arbejde9.4.2021 22:14:34 CEST | Pressemeddelelse

Den socialdemokratiske regering forbigår konsekvent akademikere i politisk nedsat arbejde, der vedrører hele arbejdsmarkedet. Det viser en ny opgørelse, som Berlingske bringer lørdag. Som konsekvens holdes 450.000 medlemmer uden for indflydelse, når der træffes beslutninger om deres arbejdsliv. Det har fået hovedorganisationen Akademikerne til at råbe vagt i gevær.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum