Odico A/S

Odicos robotter indtager messerne

Del

Kom og mød Odico på messerne Have & Landskab i Slagelse d. 25.-27. august 2021 samt Rørcenterdagene i Taastrup d. 8. og 9. september 2021. Her kan du blandt andet kan se og prøve den mobile fliseskærerobot, Cut’n Move™.

Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot
Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot

Odicos ambition er at vise det store potentiale, der ligger i at benytte robotter på en moderne byggeplads, og Odico har i forlængelse af dette udviklet Cut’n Move, som vil ændre anlægsarbejdet, vedrørende fliseskæring som det kendes i dag.

Alle kan betjene en robot!
Kom og vær med på messerne og prøv kræfter med den brugervenlige fliseskærerobot. På standen vil der være en lang række forskellige sten og fliser til skæring samt en sandkasse til lægning af de skårne fliser.

Sådan gør du: Vælg en flise, mål den, indtast dimensionerne i den brugervenlige app på iPad’en, se den robotstyrede klinge skære flisen efter de ønskede mål og læg flisen. Så simpelt er det!

På Rørcenterdagene vil Odico desuden udstille robotskårne støbeforme i EPS, som både er en hurtigere og langt billigere løsning til brug ved renovering eller etablering af brønde, kloak- og regnvandsledninger. Konceptet hedder Well Mate®.

Lars Ellyt, salgschef i Odico A/S udtaler:
Vi glæder os rigtig meget til messerne, hvor vi forhåbentligt skal snakke med en masse fagfolk. Vi vil gerne vise hvorledes Cut’n Move kan gøre arbejdet lettere og sikre et langt bedre arbejdsmiljø – og hvor nemt det egentlig kan være at betjene en robot.”

Odico står klar på Have & Landskab d. 25.-27. august 2021 på standen Torvet 19 og Rørcenterdagene d. 8. og 9. september 2021 på stand nr. 43. Der er gratis indgang til begge messer.

For yderligere oplysninger kontakt salgschef Lars Ellyt, e-mail lars.ellyt@odico.dk, tlf. +45 22 22 12 37

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot
Skær fliser med en iPad-betjent fliseskærerobot
Download
Download

Links

Information om Odico A/S

Odico A/S
Odico A/S
Oslogade 1
5000 Odense C.

+45 2222 1234http://www.odico.dk

Odico® er en pioner indenfor robotteknologi og digital fremstilling. Vores mission er at transformere den globale byggebranche.

Ved hjælp af teknologi øger vi effektiviteten og frigør branchens innovative potentiale.

Vi er en innovations- og udviklingsorienteret virksomhed. Således er vi involveret i flere forsknings- og udviklingsprojekter og vi rummer internationalt ledende ekspertise inden for robotløsninger og digital fabrikation.

Læs mere om Odico og se eksempler på vores mange cases på www.odico.dk

Følg pressemeddelelser fra Odico A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Odico A/S

Odico A/S modtager op til 750.000 kr. fra Realdania til robotdrevet reparation af støbeformspaneler12.1.2021 16:43:26 CET | Pressemeddelelse

Den danske og internationale betonbranche bruger i dag store summer på rengøring og reparation af støbeformspaneler til stedstøbning af beton. Bevæbnet med avanceret vision-teknologi og kunstig intelligens vil Odico A/S i samarbejde med den tyske virksomhed Sentin Gmbh udvikle verdens første robotsystem til automatisk reparation af formpaneler til betonstøbning.

Første robotfremstillede kommercielle træbyggeri9.11.2020 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

For første gang i Danmark er der blevet rejst et robotfremstillet træbyggeri til almindelig beboelse. Det er lykkedes i kraft af et unikt samarbejde mellem Odico A/S, BRAV ApS, CS Byggefirma ApS samt bygherre Dennis Kassentoft Nielsen. Rejsegildet fandt sted fredag eftermiddag i Odense, hvor byggeriet er blevet anlagt. Samarbejdet har resulteret i et byggesæt, hvor konstruktionen blev udført og færdiggjort væsentligt hurtigere og mere præcist end ved konventionelt byggeri. Formålet med det udviklede koncept er at effektivisere fremstilling af trækonstruktioner, og den nye metode muliggør, at teknologi og menneske taler sammen på en ny måde. Det medfører et mere effektivt og bæredygtigt træbyggeri. En af de udfordringer, der kan være ved digital fremstilling, er at konvertere data mellem afsender og modtager. Her har Odico og BRAV udviklet specielle dataudvekslingsprotokoller, som giver en unik mulighed for at strømline produktionsgangen fra tegning til produktionsmodel og videre til by

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum