OKNygaard A/S

NYT OM NAVNE – OKNygaard – Stig Hvelplund

Del

Stig Hvelplund tiltræder som Tilbudschef hos OKNygaard Drift efter næsten 20 år hos HedeDanmark.

Stig er oprindeligt uddannet anlægsgartner og jordbrugsteknolog, men har siden da bygget ovenpå med både parkdiplom - en efteruddannelse i ledelse og rådgivning om den grønne sektor - og en Service Management-uddannelse fra CBS. Stig kommer fra en lignende stilling i HedeDanmark, hvor han siden 2012 har arbejdet med tilbudsgivelse til den offentlige sektor samt opstart af større entrepriser. 

’’Med afsæt i min baggrund som driftsleder, er det afgørende for mig som tilbudschef at være en synlig medspiller til driften. Min fornemmeste opgave er at have følingen med, hvad der rører sig på markedet såvel som ude blandt vores mange driftsafdelingerne. Vi vil blive ved med at forbedre vores tilbuds- og implementeringsproces, så vi kan vinde opgaver og samtidig give vores driftsafdelinger gode rammer for at gøre det, de gør bedst – at skabe værdi for vores kunder og skabe en sund forretning. Til det skal vi bruge en god, fælles forståelsesramme internt og sammen med vores kunder’’, fortæller Stig Hvelplund, tiltrådt tilbudschef hos OKNygaard. 

I OKNygaard er virkelysten den kraft, der driver hele værket. En åben og kollegial virksomhedskultur skabes af de mange hundrede medarbejdere, der hver dag spiller OKNygaard gode.  Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, sætter OKNygaard samtidig et højt niveau for arbejdet med bæredygtighed. Den internationale vidensdeling og erfaringsudveksling var bl.a. en vigtig medvirkende årsag til Stig Hvelplunds skifte til OKNygaard.  

Nøgleord

Kontakter

Stig Hvelplund
Tilbudschef

Tel.: 50 60 15 53

Mail: shv@oknygaard.dk

Billeder

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

OKNygaard – hele Danmarks anlægsgartner og klimaentreprenør

Vores ambition er klar – vi vil være dem, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og vi vil være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende.

Vi har hovedkontor i Aarhus og 10 afdelinger fordelt over hele Danmark. Det giver os mulighed for at arbejde for både store landsdækkende og mindre lokale kunder – vi er nemlig altid lige i nærheden. I højsæsonen er flere end 600 anlægsgartnere og klimaspecialister klar til at løse kundernes opgaver, uanset hvor i landet der er brug for os. 

OKNygaard er kendt for god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget, vi siger, det er dét, vi gør. Vi sætter en ære i en velstyret proces med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder, når vi udfører drift og vedligeholdelse, når vi løser anlægsopgaver, når vi leverer klimasikring eller skaber nye biodiverse grønne byrum.

Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan vi trække på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland og Tyskland, og vores medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum