Danske BOLIGadvokater

Nyt om navne - Niels Erlandsen

Del

I forbindelse med udsættelsen af den årlige generalforsamling hos Danske BOLIGadvokater til efteråret, har bestyrelsen på bestyrelsesmøde den 27. april 2020 konstitueret sig med advokat Niels Erlandsen som ny formand for Danske BOLIGadvokater.

Niels Erlandsen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1995 og fik bestalling som advokat i 1998. Han har møderet for landsret. Siden 2014 har Niels Erlandsen haft eget advokatfirma og ejendomsadministration i Frederikssund, hvor han også bor til dagligt. For at kunne levere hele pakken som boligadvokat, har Niels Erlandsen ligeledes erfaring med sager vedrørende lejeret og entrepriseret.

Niels Erlandsen har siddet i Danske BOLIGadvokaters bestyrelse siden 2009 og har igennem de seneste ti år arbejdet for at gøre ejendomshandel til et mere attraktivt og respekteret erhverv i advokatbranchen. Han slår gerne et slag for, at der skal en vifte af specialviden til for at kunne give boligkøbere og boligsælgere en tryg bolighandel, selv hvis handlen volder problemer og ikke går som planlagt. En specialviden, man har som Dansk BOLIGadvokat, hvor der stilles krav til løbende efteruddannelse og kontrol.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Danske BOLIGadvokater

Danske BOLIGadvokater
Danske BOLIGadvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

7020 9790https://www.danskeboligadvokater.dk/

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.

Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel.

Danske BOLIGadvokater er repræsenteret i følgegrupperne for hhv. huseftersyn og tinglysning.

Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 140 medlemmer fordelt over hele landet. 

 

 

Følg pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum