Xiaomi

Nye produkter til kæledyr fra Xiaomi: Nu kan du fodre din pelsede ven med telefonen

Del

Snart kommer to nye smart home-produkter fra Xiaomi til Danmark, og denne gang er målgruppen husstandens firbenede venner.

København, den 31. august 2022 - På internationale markeder har Xiaomi en række kæledyrsprodukter knyttet til Xiaomi Home-økosystemet, alt fra legetøj og træningsudstyr til sovekurve. Snart ankommer de første produkter til Mi Store i Danmark.

Automatisk madskål
Xiaomi Smart Pet Feeder er et af de to første kæledyrsprodukter, som kommer til Danmark. Det er en automatisk madskål, der hovedsageligt er til katte og hunde. Foderautomaten har plads til op til 3,6 liter mad, der svarer til 1,8 kilo tørfoder – hvilket er nok til at fodre en mindre kat eller hund i 20 dage. Den er let at rengøre og kan kobles til stikkontakten. Hvis man skulle være uheldig at komme ud for strømnedbrydelse, kan den også køre på AA-batterier som back-up.

Den automatiske dyse fordeler mad i den indbyggede skål, med flere forskellige foderindstillinger, som kan ændres fra Xiaomi’s Home app. Der kan man ændre fordelingen af mad, holde styr på hvornår, der skal genopfyldes mad, samt indstille hvilket tidspunkt, og med hvilke tidsintervaller, der skal fodres.

Foderopbevaringen er forseglet med tre lag, som holder foderet friskt i flere dage. Den automatiske foderskål er testet og certificeret til fødevarehåndtering.

Vandskål med rindende vand
Det andet produkt, som Xiaomi lancerer til kæledyr, er Xiaomi Smart Pet Fountain, som er en vandskål med løbende vand. Den kan rumme op til to liter vand, hvilket svarer til en fuldvoksen kats behov i 4-7 dage. Igennem appen kan man overvåge vandets status.

Vandet filtreres gennem fire forskellige lag, for at maksimere renheden, hvilket holder vandet friskt over flere dage. Vandskålen er designet med en vinkel på 7 grader, som er den ideelle drikkeposition for dit kæledyr for at undgå nakkebelastning.

Produkterne sælges i Danmark i efteråret 2022. Lokale priser vil blive annonceret i forbindelse med salgsstart.

Nøgleord

Kontakter

Line Jensen, Grey Public på vegne af Xiaomi Danmark, +45 2873 9789 eller line.jensen@grey.com

Billeder

Information om Xiaomi

XiaomiOm Xiaomi

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og noteret på The Main Board of Hong Kong Stock Exchange den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi producerer smartphones og smart hardware forbundet med en IoT-platform.


Med fokus på innovation og kvalitet har Xiaomi stort fokus på brugeroplevelsen. Xiaomi stræber mod at være førende indenfor teknologisk innovation, overbevisende forbrugeroplevelser og operationel effektivitet. Virksomheden producerer produkter, til ærlige priser, hvilket skal give alle adgang til at nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.
Xiaomi er en af verdens ledende smartphone virksomheder.

Virksomhedens markedsandel, med hensyn til smartphone forsendelser, rangerer nummer 3. på et globalt plan i den første del af 2022. Virksomheden har også etableret verdens førende forbruger-IoT-platform med 478 millioner smart-enheder inkl. smartphones og bærbare computere fra den 31. marts 2022. Xiaomi produkter findes i mere end 100 lande og regioner rundt om i verden.


I august 2022, kom virksomheden på Fortune Global 500-listen for fjerde år i træk, hvor de rangerede nummer 226 – et ryk op 72 pladser, sammenlignet med placeringen i 2021. Xiaomi er en bestanddel af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index.

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi