DI Thy Mors

Nye kræfter til bestyrelsen for DI Thy/Mors

Del

Helle Korsgaard, der er adm. direktør i Thisted Vand A/S, er nyt medlem i bestyrelsen for DI Thy Mors. Hun blev valgt på foreningens generalforsamling, der fandt sted på EUC Nordvest i Thisted.

 Adm. direktør Tage Odgaard Nielsen fra Frontego A/S blev genvalgt som formand, mens adm. direktør Carsten Hedemann fra netIP A/S og adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen fra Vildsund Blue A/S begge fortsætter som næstformænd.

Bestyrelsesformand Tage Odgaard Nielsen ser frem til at fortsætte samarbejdet med kommuner og uddannelsesinstitutioner i området.

- Vores evne til at konkurrere ude i den store verden bygger på de lokale forhold. Og i Thy og på Mors har vi nogle udfordringer omkring arbejdskraft og infrastruktur, som skal løses, hvis vi skal holde fast i den vækst, der er i området lige nu. Den vigtigste opgave for min bestyrelse er derfor at fastholde og styrke det lokale samarbejde mellem virksomheder, kommuner og uddannelsessteder, siger Tage Odgaard Nielsen.

Bestyrelsen for DI Thy/Mors ser sådan ud:

· Adm. direktør Tage Odgaard Nielsen, Frontego A/S - formand
· Adm. direktør Carsten Hedemann, netIP A/S - næstformand
· Adm. direktør Francois Grimal, Dolle A/S
· Direktør Benny Nielsen, Fredsø Vognmandsforretning ApS
· Owner/founder Kjeld Pedersen, Kellpo A/S
· Adm. direktør Carsten Beith, Fonfisk Hanstholm A/S
· Adm. direktør Søren Tjørnelund Mattesen, Vilsund Blue A/S
· Adm. direktør Steen Tandrup, Fast Plast A/S
· CFO Kim Gade Pedersen, Mejerigaarden A/S
· Adm. direktør Helle Korsgaard, Thisted Vand A/S

For yderligere kommentarer kontakt:
Formand for DI Thy/Mors Tage Odgaard Nielsen, ton@frontego.dk, tlf. 2140 2566

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Claus Kaae-Nielsen på clkn@di.dk eller 23326829

Billeder

Information om DI Thy Mors

DI Thy Mors
DI Thy MorsFor yderligere information om DI Thy/Mors:

Chefkonsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Økonomielev får tildelt stort ansvar og vinder årets lærling 201918.2.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han i sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega i løbet af sin læretid hos Thy-Mors Energi A/S.

Tunge løft uden skader udløser initiativpris på Mors1.11.2018 14:00:00 CETPressemeddelelse

Det skal være slut med rygskader og nedslidte medarbejdere på byggepladsen. I hvert fald hvis man spørger hos Smart Lift A/S på Mors. De har nemlig udviklet vakuumlifte, som med en kombination af præcision og styrke kan løfte og montere vinduespartier og andre store elementer. Helt uden at medarbejderen behøver at bruge kræfter. Ifølge formanden for DI Thy/Mors, Tage Odgaard Nielsen, har Smart Lift A/S ramt et stort behov i markedet. Et behov som har skabt grundlag for en kraftig skalering af Smart Lift A/S. Og som nu udløser DI Thy/Mors’ Initiativpris 2018. - Man kan faktisk sige, at Smart Lift løfter hele niveauet på byggepladserne. Liftene er med til at øge effektiviteten, fordi én mand pludselig kan lave tre mands arbejde. Der bliver mindre spild, fordi der er færre elementer, der går i stykker. Og endnu vigtigere, så slipper folkene for selv at løfte rundt på vinduer, gipsplader og andre tunge ting. Dét er ægte innovation, og det fortjener at blive hyldet, siger Tage Odgaard Niels

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum