Business Esbjerg

Ny VisitDenmark-film giver enorm international eksponering til Vadehavsområdet

Del

Vadehavsområdet er det første sted i landet, hvor VisitDenmark har lavet en destinationsfilm for erhvervsturisme under brandet ’The Land of Everyday Wonder’. Turistchef er begejstret for filmen, som vil give enorm eksponering såvel nationalt som internationalt.

Mennesket ved Havet, Vadehavscentret og Sønderho Kro er et par af områdets herligheder, som er hovedrolleindehaverne i en ny VisitDenmark-film, der skal markedsføre Vadehavsområdet på en helt ny måde.

Filmen, som netop er blevet offentliggjort, er optaget på 14 ikoniske, lokale lokationer, som skal være med til at fremhæve hele området som et nyt og inspirerende sted at afholde bl.a. virksomhedsmøder, konferencer og firmature.

”Selv inden COVID19 ramte var der stor efterspørgsel efter nye og anderledes steder at mødes. Steder, hvor inspirationen får bedre vilkår, og hvor man i fællesskab bliver klogere og bedre. Det kan Esbjerg levere, og derfor har det været oplagt at samarbejde med Business Esbjerg, som gør en kæmpe indsats for at internationalisere mødebranchen i regionen, og det er en fornøjelse at samarbejde med aktørerne i regionen. Vi har allerede set konkrete resultater af samarbejdet, og det glæder vi os til at fortsætte, når branchen kommer rigtig i gang igen,” lyder det fra VisitDenmarks Head of Global Brand Activation, Erik Mortensen.

En del af en større fortælling

Filmen fra Vadehavsområdet indgår som et led i udrulningen af en større brandfortælling ’The Land of Everyday Wonder’, hvor VisitDenmark rejser rundt i Danmark for sammen med destinationerne at finde de unikke og særegne oplevelser, som Danmark fremover skal markedsføres på.

 ”Vores brandfortælling om ’The Land of Everyday Wonder’ matcher både regionen og de private aktører i området helt perfekt. Det er små fantastiske øjeblikke – Wonders – som kan fremhæve regionen og hele området som et nyt og inspirerende sted at holde virksomhedsmøder. Både i den nuværende situation, hvor hele verden kæmper med COVID19, men i høj grad også, når vi kommer ud på den anden side.” forklarer Erik Mortensen.

Hos Business Esbjerg, som via ’Meet & More – by the Wadden Sea’ arbejder hårdt for at gøre Vadehvsområdet til en af Danmarks førende destinationer inden for erhvervsturisme, er turistchef Pia de Place både glad for at være blevet udvalgt og for det færdige resultat.

”Det har været en sand fornøjelse at vise vores smukke Vadehavsområde frem til VisitDenmark og ELS Production. Samarbejdet har været supergodt hele vejen igennem, og vi er rigtig stolte af det færdige resultat.  Nu skal vi i fællesskab få filmen ud at leve både nationalt og internationalt for at tiltrække møder, konferencer, firmature, gruppeture og lignende her til Vadehavsområdet,” turistchef Pia de Place.

Også hos ELS Production, som står bag produktionen, er man glade og tilfredse med samarbejdet.

”Det har været en spændende proces, hvor vi første gang var afsted i juni måned for at lave location scouting. Her fik vi allerede øjnene op for, hvad destinationen har at tilbyde, til turister såvel som virksomheder og organisationer. Vores tilgang til enhver produktion er, at vi vil levere det bedst mulige produkt. Når vi så bliver mødt med en stor hjælpsomhed fra Business Esbjerg og den smukke natur som vi har oplevet, så kan det ikke gå helt galt. Vi er superglade for samarbejdet og det færdige produkt,” fortæller kreativ direktør Emil Lang Skovbølling.

Videoen kan ses på Visit Ribe & Esbjergs YouTube-kanal: https://www.youtube.com/watch?v=OZpqGX1Biok

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.VisitDenmark-film fra Vadehavsområdet

Billeder

Information om Business Esbjerg

Business Esbjerg
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg

Følg pressemeddelelser fra Business Esbjerg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Business Esbjerg

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum