OK

Ny Truckstation i Ringsted

Del

Det er nu er muligt at tanke Diesel og AdBlue fra OK’s nye Truckstation på Jordemodervej 40-42 i Ringsted

Fotograf: Ole Hartmann Schmidt.
Fotograf: Ole Hartmann Schmidt.

I energiselskabet OK ønsker vi at være bredt til stede på de danske landeveje, og derfor har vi for nyligt åbnet en ny Truckstation i Ringsted.

”Vores nye Truckstation er placeret i Business Park Ringsted lige ved afkørsel 35 på Vestmotorvejen. Det betyder, at der er til- og afkørsel i alle retninger”, siger Henrik Bruun, som er OK’s kædechef for Truckstationerne, og fortsætter:

”Den nye Truckstation er placeret et godt geografisk sted i forhold til den tunge trafik, og det er vigtigt, da vores kunder nemt og bekvemt skal kunne tanke brændstof, når de er på farten.”

To diesel standere og AdBlue

Ved den nye Truckstation i Ringsted er der to standere og en dobbelt AdBlue stander. OK’s erhvervs- og transportkunder har derfor rig mulighed for at få tanket i en fart.

Billeder

Fotograf: Ole Hartmann Schmidt.
Fotograf: Ole Hartmann Schmidt.
Download
Foto: OK.
Foto: OK.
Download

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller, én OK Truck Vask samt 82 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum