Turbine Forlaget A/S

Ny thriller af Tom Egeland udkommer på dansk

Del

Tom Egeland er blandt de bedste norske krimiforfattere, og hans bøger høster stor ros og anerkendelse. Nu er den anmelderroste thriller Falken klar til udgivelse på dansk.

Falken siges at kunne gå i ét med omgivelserne, I Grønland er falken hvid som sne. I Island er den lysegrå som klipperne, I Norge er den mørkegrå som den mørke granit på fjeldene. Sådan bliver falken usynlig …

Hvad gør du, når manden bag dig i sporvognen trækker et våben og råber, at sporvognen er kapret? Når du ser bæltet med sprængstof, han har rundt om livet, og du er klar over, at han ikke arbejder alene?
Det er, hvad passagererne i sporvognen oplever en kvælende varm sommerdag i det ellers fredelige Oslo. De ti vil opleve deres livs værste mareridt. De bindes fast til sæderne, mens de er med på en faretruende sporvognstur gennem Oslos centrum. Hvad er terroristernes krav? Og hvad gør politiet? Hvilke større politiske konsekvenser vil det medføre?
Kristin Bye dækker sagen og får ved et tilfælde en direkte kontakt ind i sporvognen, hvilket medfører, at ABC TV-kanalen ved lige så meget som politiet under den igangværende politioperation.

Tom Egeland har modtaget stor international anerkendelse for sine bestseller-krimier, der er oversat til fireogtyve sprog. Han har udgivet tyve bøger, hvoraf flere af dem er udkommet på dansk hos Turbine. Flere af hans bøger har indbragt ham prestigefyldte priser og et utal af gode anmeldelser i aviserne.

Fakta om bogen:

Falken
Forfatter: Tom Egeland
Oversætter: Rasmus Klitgaard Hansen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740666014
Sidetal: 500
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 21. januar 2021

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Fukushima er mere end en atomkraftulykke1.2.2021 09:46:00 CETPressemeddelelse

Det er ti år siden, hele verden lærte Fukushima at kende. Fredag d.11. marts 2011 skyllede en gigantisk tsunami ind over et atomkraftværk ved Fukushima i det nordøstlige Japan. Strømmen blev afbrudt, tre reaktorer nedsmeltede, og ingen ved den dag i dag, hvordan den livsfarlige blanding af murbrokker og nedsmeltet brændstof under reaktorerne vil blive uskadeliggjort for eftertiden. Det var verdenshistoriens næststørste atomkraft-katastrofe, og siden er Fukushima blevet kendt i hele verden som navnet på en katastrofe.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum