Lolland Kommune

Ny skoleleder til Stormarkskolen i Nakskov

Del

Lolland Kommune er snart i mål med søgningen efter afdelingsledere til kommunens skoler og dagtilbud. Jimmy Albrechtsen er ansat som ny skoleleder til Stormarkskolen pr. 1. januar, og nu er der dermed tilbage at finde en ny afdelingsleder til Borgerskolen. Så er alle lederpositionerne besat.

Gruppearbejde i udskolingen på Stormarkskolen.
Gruppearbejde i udskolingen på Stormarkskolen.

Stormarkskolen i Nakskov har 580 elever fra 1.-9. klasse, og den er en af byens to store folkeskoler. Skolen har i forvejen to afdelingsledere, Jan Rasmussen og Mette Plovsing, som begge har flere års erfaring på skolen. Jimmy Albrechtsen træder nu ind som skoleleder.

Jimmy Albrechtsen kommer fra en stilling som afdelingsleder på Eskilstrup Skoles udviklingscenter. Her har Jimmy været afdelingsleder siden august 2017, og før det var han speciallærer i udviklingscenteret siden 2011.

”Jeg glæder mig over at få endnu et stærkt kort ind i vores ledergruppe i Skole og Dagtilbud. Jimmy Albrechtsen kender jeg fra min tid i Guldborgsund Kommune, og han er en dygtig og ambitiøs leder, som bliver et godt supplement til lederteamet på Stormarkskolen. Jeg er sikker på, at Jimmy vil fortsætte den gode udvikling af Stormarkskolen,” fortæller sektorchef for Skole og Dagtilbud Espen Fossar Andersen.

Også Ungdomsskolen har fået ny leder. Den 1. december tiltrådte Claus Kloster Jeppesen som ungdomsskoleleder i Lolland Kommune. Han var tidligere afdelingsleder på en skole i Faxe og har senest været Landsbyordningsleder i Stubbekøbing i Guldborgsund.

Lige nu er der to ledige lederstillinger i Skole og Dagtilbud. Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen søger en afdelingsleder, og denne stilling genopslås igen inden for nær fremtid. Borgerskolen i Maribo er en udskoling med 250 elever og er en del af Maribo Skole, hvor indskoling og mellemtrin ligger på Blæsenborgskolen i den anden ende af byen. Den nye afdelingsleder vil derfor indgå i team med lederne på Blæsenborgskolen og vil referere til skolelederen for Maribo Skole.

Derudover søges til en helt nyoprettet stilling en afdelingsleder af Udeskolen under den nye specialskole i kommunen. Udeskolen skal levere specialpædagogisk undervisning til børn med sociale/miljøbetingede udfordringer eller forstyrrelse af adfærd, der efter en pædagogisk psykologisk vurdering, henvises til særlig tilrettelagt undervisning i et udeskolemiljø, der er præget af faglig læring i kombination med praktisk læring.

Se stillingsopslagene på www.lolland.dk/job.

Nøgleord

Kontakter

Espen Fossar Andersen
Sektorchef for Skole og Dagtilbud
Tlf. 23 80 73 67
Mail: esan@lolland.dk

Billeder

Gruppearbejde i udskolingen på Stormarkskolen.
Gruppearbejde i udskolingen på Stormarkskolen.
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum