Lolland Kommune

Ny online kalender samler arrangementer på Lolland

Del

Lolland Kommune lancerer en ny online kalender, der hurtigt giver borgerne et overblik over arrangementer på Lolland og hjælper foreninger, privatpersoner, institutioner og øvrige aktører med gratis at markedsføre deres arrangementer til en bred målgruppe.

Kalenderen er lavet i samarbejde med KultuNaut, som indsamler og publicerer oplysninger om offentligt tilgængelige arrangementer i Danmark. Alle er velkomne til gratis at oprette arrangementer. Det kan være alt fra små, lokale loppemarkeder til festivaler, teaterforestillinger og koncerter. Borgerne kan tilgå og tilmelde sig alle arrangementer, der bliver oprettet i kalenderen samt gemme deres favoritter på telefonen eller printe ud og hænge op derhjemme, ligesom de har mulighed for at dele arrangementet til venner og bekendte på Facebook.

Kalenderen er samtidig en hjælp for de foreninger, der ikke har en hjemmeside. Foreningerne får nemlig mulighed for at lægge kontaktoplysninger og andre informationer om deres forening ind i kalenderen, når de opretter et arrangement.

Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Tine Vinther Clausen glæder sig over den nye kalender, som skal være med til at kaste lys på de mange spændende arrangementer og tilbud, vi har på Lolland.

”Den nye online kalender er en fantastisk gave til alle, der bor på Lolland, vores turister og ikke mindst til vores foreninger og øvrige ildsjæle, som laver en masse gode tiltag og arrangementer. Vi har en del foreninger, der ikke har en hjemmeside, da det er en for uoverskuelig og ressourcekrævende opgave. Med den nye kalender kan vores foreninger med et par enkelte klik oprette et arrangement og samtidig få gjort opmærksom på, at deres forening faktisk eksisterer. Det er super nemt og enkelt – og så er det helt gratis”, siger Tine Vinther Clausen.

For at styrke brugen af kalenderen vil Kultur, Fritid og Borgerservice inkorporere et krav om, at foreninger, borgergrupper og øvrige aktører, der får bevilliget tilskud til arrangementer, skal oprette deres arrangement i kalenderen. Tine Vinther Clausen fortæller:

”Indtil videre har hele covid-19-situationen ikke ligefrem gjort det nemt for vores foreninger at lave sociale arrangementer, som for mange er hele kernen i deres forening. Vi håber, at den nye kalender kan være med til at sætte skub i aktiviteterne og fællesskabet i de enkelte foreninger og på tværs af dem, når vi igen mødes som før.”

Lolland Kommune har i løbet af 2021 planlagt en række tiltag, der skal oplyse foreninger, borgere, handelstandsforeninger og øvrige aktører om kalenderens mange muligheder.

Kalenderen kan tilgås via desktop, tablet og telefon på detsker.lolland.dk

Find en guide til oprettelse af arrangementer i kalenderen på www.lolland.dk/kultunaut-kalender

Nøgleord

Kontakter

Tine Vinther ClausenFormand for Fritids- og Kulturudvalget

Tlf:23 34 15 34

Morten HatorpSektorchef for Kultur, Fritid og Borgerservice

Tlf:24 49 01 13

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ny hjemmeside og arrangementer i september byder internationale tilflyttere velkommen til Lolland24.8.2021 06:05:00 CEST | Pressemeddelelse

Lolland Kommune har netop lanceret hjemmesiden newcomers.lolland.dk, hvor nuværende og potentielle internationale tilflyttere kan få information på engelsk om at bosætte sig på Lolland. På siden er der også mulighed for at få et overblik over de lokale arrangementer for internationale tilflyttere i september måned. Arrangementerne er planlagt som en del af den landsdækkende kampagne ”Welcome September”.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum