Næstved Bibliotek og Borgerservice

Ny musiklytteklub på Næstved Bibliotek

Del

Torsdag den 23. september kl. 19.00-ca. 21.30 starter en ny musiklytteklub op i Salen på Næstved Bibliotek. Her skal vi spille skiver og snakke om musikken.

Siden efteråret 2017 har en gruppe musikinteresserede mødtes på Næstved Bibliotek for at spille deres gamle plader og CD’er og tale om dem. Nu er det igen blevet tid til at lufte vinylerne og CD’erne. Dog i et lidt andet regi. Den nye musiklytteklub er udsprunget af den tidligere lytteklub ”Find dine gamle plader frem - Pladevennerne”, hvor medarbejdere fra biblioteket deltog. Nu vil en af deltagerne herfra køre lytteklubben videre.

Alle er velkomne

Musiklytteklubben inviterer alle, som har lyst til at lytte og snakke om musik, til at melde sig under fanerne.

Du skal bare møde op på Næstved Bibliotek med dine yndlingsalbums på enten vinyl eller CD og have lyst til at snakke om, hvad du godt kan lide ved lige netop den musik. Emnet vil skifte fra gang til gang. Og alle er velkomne til at komme med forslag til emner.

Arrangementet er gratis, men du skal tilmelde dig til: Rickard Hansen på: riccie41@yahoo.dk

Billedtekst: Nu er det blevet tid til at lufte vinylerne og CD’erne.

Kontakter

Billeder

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum