Lemvigh-Müller A/S

Ny konsulent hos Rigtigt Lys

Del

Lemvigh-Müller har styrket sin belysnings-sektion, Rigtigt Lys, med endnu en konsulent. Martin Rye-König skal hjælpe el-installatører på Sjælland med at projektere belysningsløsninger

Martin Rye-König, belysningskonsulent, Lemvigh-Müller
Martin Rye-König, belysningskonsulent, Lemvigh-Müller

Martin Rye-König er ansat som belysningskonsulent hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müllers belysnings-sektion, Rigtigt Lys. Han kommer senest fra en stilling som intern sælger hos grossistvirksomheden AO og har tidligere blandt andet arbejdet som belysningstekniker hos grossistvirksomheden Solar.

Martin Rye-König er oprindeligt uddannet svagstrømstekniker og har blandt andet arbejdet med reparation og kalibrering af måleinstrumenter samt med beregning af belysningsløsninger. Hos Rigtigt Lys skal han hjælpe elinstallatører på Sjælland med at projektere større belysningsløsninger.

I fritiden spiller Martin Rye-König el-bas i et band. Den står på melodisk rock, når han og en gruppe venner, der har spillet sammen i mere end 20 år, samles om musikken. Martin Rye-König bor i Køge med sin familie, der består af hustruen Sanne og parrets to døtre på henholdsvis 5 og 7 år.

Billeder

Martin Rye-König, belysningskonsulent, Lemvigh-Müller
Martin Rye-König, belysningskonsulent, Lemvigh-Müller
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Hvis du arbejder med belysning som rådgiver eller installatør, kan du finde inspiration, viden, værktøjer og de helt rigtige armaturer til dine projekter på rigtigtlys.dk. Du kan også finde kontaktoplysninger på Rigtigt Lys-konsulenterne.

Rigtigt Lys er en del af Lemvigh-Müller, Danmarks største stål- og teknikgrossist med over 1300 ansatte, cirka 350.000 varenumre, 23 kundecentre, tre centrallagre og fire produktionsfaciliteter. 

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum