Ritzaus Bureau A/S

Ny formand for Ritzaus Bureau

Del

Formanden for Ritzaus Bureau siden 2007 Erik Bjerager afløses af Alex Nielsen, der er chefredaktør og adm. direktør for Herning Folkeblad/Mediehusene Midtjylland.

Erik Bjerager har valgt at stoppe efter 17 år som medlem af bestyrelsen for Ritzaus Bureau, heraf 11 år som formand.

Erik Bjerager forlader posten og et nyhedsbureau, der har været igennem store forandringer i de seneste 5-10 år, og som siden ændringen til et aktieselskab i 2012 har udviklet sig meget positivt.

Alex Nielsen, 60 år, har siden 2002 været chefredaktør og adm. direktør i Herning Folkeblad, der efter opkøbet af Midtjyllands Avis, nu hedder Mediehusene Midtjylland. Inden da var han underdirektør hos Dansk Tipstjeneste, hvor han blandt andet var med til at udbygge spilmarkedet med tiltag som Lotto, Oddset, MandagsChancen, Quick-skrab og meget andet.

Alex Nielsen har en række bestyrelsesposter og har siden 2016 været medlem af Ritzaus bestyrelse.

”Det bliver en spændende opgave at være med til at videreudvikle Ritzaus Bureau i en tid, hvor der sker store forandringer i mediebranchen. Ritzaus Bureau har gennemgået store og positive forandringer i de senere år, og denne udvikling tror jeg på, at vi kan fortsætte,” siger Alex Nielsen.

Erik Bjeragers plads i bestyrelsen blev overtaget af adm. direktør Stine Kendall fra Information. Bestyrelsen består herefter af Alex Nielsen, Mediehusene Midtjylland, Maria Rørbye Rønn, DR, Søren Svendsen, JP Politikens Hus, Per Westergaard, Jysk Fynske Medier, Lars Jespersen, Nordjyske Medier, Stine Kendall, Information, Charlotte Mackeprang, Ritzaus Bureau, Vijay Chaudjury, Ritzaus Bureau og Claus Mikkelsen, Ritzaus Bureau.

 

Kontakt: Formand Alex Nielsen, tlf. 4032 8333

Billeder

Download
Ritzau vægbillede
Ritzau vægbillede
Download

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

33 30 00 00http://www.ritzau.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Nyhedsbureauet Ritzaus Bureau A/S kom ud af 2018 med et overskud før skat på 5 mio. kr.28.3.2019 16:09:00 CETPressemeddelelse

Regnskabet blev fremlagt på generalforsamlingen torsdag, og bestyrelsesformand Alex Nielsen betegner 2018 som meget tilfredsstillende. Ritzaus Bureau blev i 2012 ændret til et aktieselskab, og siden har virksomheden udviklet sig positivt. Selv om indtægten fra salg af nyheder til medier er presset, er bureauets omsætning vokset år for år og ligger nu på 158 mio.kr. Omsætningen steg i 2018 fra 130 mio.kr. til 158 mio.kr., blandt andet fordi Ritzaus Bureau den 1. januar 2018 overtog fotobureauet Scanpix, men også fordi der igen i 2018 var vækst i omsætningen til kunder uden for medieverdenen. Siden 2015 har Ritzaus Bureau sænket priserne på den såkaldte mediehuspakke, generelle tekst-nyheder til medier, med ca. 30 procent, samtidig med, at omsætningen til kunder uden for medieverdenen er vokset tilsvarende. Bureauets omsætning til kunder uden for mediebranchen voksede i 2018 med 15 procent. I sin beretning omtalte formand Alex Nielsen de senere års positive udvikling. Omsætningen er voks

Ritzau går ind i markedet for selskabsmeddelelser27.3.2019 08:00:00 CETPressemeddelelse

Ritzaus Bureau vil distribuere børsnoterede virksomheders selskabsmeddelelser. Det sker via en udvidelse af bureauets markedsledende pressemeddelelsessystem Via Ritzau. Ritzau vil udsende selskabsmeddelelser i samarbejde med de tre nordiske nyhedsbureauer TT (Sverige), NTB (Norge) og STT (Finland) og dermed tilbyde de børsnoterede selskaber adgang til markedets stærkeste distributionskraft i form af Via Ritzau, der distribuerer pressemeddelelser fra den offentlige sektor, virksomheder og organisationer. Ritzaus Bureau har allerede i dag med Ritzau Finans landets førende finansnyhedstjeneste til investorer og medier. Derfor falder det nye produkt godt i tråd med Ritzaus Bureaus berøringsflade. ”Vi vil sikre, at børsnoterede danske selskaber får markedets bedste produkt til distribution af selskabsmeddelelser. Distributionskraft, leverancesikkerhed, hurtighed og et højt serviceniveau efterspørges af markedet, hvilket ligger helt i tråd med det, som vi som troværdigt bureau i forvejen lev

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum