Region Hovedstaden

Ny formand for Region Hovedstadens Miljø- og Klimaudvalg

Del

Efter et konstituerende møde i Region Hovedstadens Miljø- og Klimaudvalg er Kim Rockhill fra Socialdemokratiet blevet valgt som ny formand.

Regionsrådets prioritering af udvalget glæder Kim Rockhill:

"Jeg er glad for, at partierne bag konstitueringen i Region Hovedstaden har prioriteret klima og miljøspørgsmål så højt, at det nu har fået sit helt eget udvalg. Udvalget skal håndtere de mange presserende udfordringer, der er på miljø- og klimaområdet," siger Kim Rockhill.

Kim Rockhill ser frem til at komme i gang med arbejdet:

"Jeg er klar til, i samarbejde med udvalgets medlemmer, ansatte i regionen, samt alle andre, som vil være med til at bidrage til at finde løsninger på miljø- og klimaområdet, at komme i arbejdstøjet. Det starter hos os selv - i vores egen region," siger Kim Rockhill.

 Miljø- og Klimaudvalget består af flg. medlemmer:

  • Kim Rockhill (A), formand
  • Stinus Lindgreen (B), næstformand
  • Peter Westermann (F)
  • Özkan Kozak (A)
  • Charlotte Holtermann (A)
  • Randi Mondorf (V)
  • Tormod Olsen (Ø)

Yderligere info

  • Region Hovedstadens pressevagt 70209588

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Vækstforum Hovedstaden lukker og slukker men resultaterne lever28.11.2018 15:28Pressemeddelelse

De regionale vækstfora rundt om i landet lukker og slukker, også Vækstforum Hovedstaden, men resultaterne lever. Vækstforum Hovedstaden har på sit sidste møde 21. november investeret 105 mio. kr. i indsatser, der gavner virksomheder og bl.a. udsatte unge. På mødet blev der sat punktum for det 12 år gamle partnerskab, der har samlet erhvervsliv, forsknings- og uddannelsessteder, arbejdsmarkedet, kommuner og regionsråd om en fælles retning for udvikling og vækst i Region Hovedstaden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum