Erhvervsstyrelsen

Ny formand for boardet i spidsen for SMV:Digital

Del

Erhvervsminister Simon Kollerup har udpeget en ny formand for SMV:Boardet, der står i spidsen for programmet SMV:Digital

Evita Rosdahl, der er CEO for virksomheden Jeros A/S på Fyn, der producerer og sælger pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri, er i dag blevet udpeget som ny formand for SMV:Boardet i SMV:Digital. 

SMV:Boardet bidrager blandt andet til at udbrede kendskabet til SMV:Digital samt målretning af programmets tilbud til virksomhedernes behov. Boardet sekretariatsbetjenes af Erhvervsstyrelsen. 

Direktør i Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding: 

”SMV:Digital har over de seneste år udviklet sig til en central aktør i indsatsen for at hjælpe de danske SMV’er med at gribe digitaliseringens muligheder. Derfor glæder det mig, at vi i Evita Rosdahl har fået en ny formand for SMV:Boardet, der via egen virksomhed har en god indsigt i området og ikke mindst mulighederne i digitalisering i forhold til at styrke eksporten.

Samtidig vil jeg gerne takke de udtrædende medlemmer af SMV:Boardet for deres store indsats i den forgange periode – ikke mindst afgående formand Dorte Zacho Martinsen, der med stort engagement har bidraget til at løfte digitaliseringsniveauet i SMV’er i hele Danmark."      

 Evita Rosdahl, Jeros A/S: 

”Jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen af SMV:Digital i de kommende år til gavn for rigtig mange SMV’ers digitale omstilling. Jeg ved fra min egen virksomhed, hvordan automatisering og digitalisering kan være med til at styrke konkurrence- og omstillingsevnen og eksporten, og det vil jeg arbejde for, at flere danske SMV’er får øjnene op for." 

SMV:Boardets medlemmer udpeges af erhvervsministeren for to år ad gangen. Boardet vil de kommende to år bestå af følgende medlemmer: 

 • Evita Rosdahl, CEO, Jeros A/S (formand) 
 • Brian Gottorp Jeppesen, CEO, Mjølner Informatics A/S 
 • Casper Hansen, CEO, Technicon ApS 
 • Christian Hincheldey, CEO, A.C. Perchs Thehandel ApS 
 • Jan Damsgaard, Professor, CBS 
 • Mette Neville, Professor, AU 
 • Pernille Birch, Chef for det digitale område, Dansk Metal 
 • Frederikke Saabye, Chefkonsulent, Dansk Erhverv 
 • Lars Holm Nielsen, Chef for iværksætteri og SMV-politik, DI 
 • Lars Fremerey, Udviklingschef public affairs, GTS-foreningen 
 • Claus Falk, CEO og investor, Ingeniørforeningen IDA 
 • Julie Lykke Jacobsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer 
 • Alexander L. Nepper, Chefkonsulent, SMVdanmark 
 • Anette Vainer, Country Manager Citrix Denmark, IT-Branchen 

Fakta om SMV:Digital 

 • SMV:Digital er et landsdækkende program, der skal understøtte, at flere små og mellemstore virksomheder foretager investeringer i automatisering, digitalisering og e-handel. 
 • SMV:Digital har givet støtte til mere end 1.800 digitale projekter i SMV’er i hele Danmark. Fra 2020 har SMV:Digital fået et styrket grønt fokus. 

Kontakter

Information om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø

https://erhvervsstyrelsen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsstyrelsen

7 nye råd skal hjælpe virksomheder med at få tjek på den basale digitale sikkerhed11.3.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Danske virksomheder investerer i stigende grad i digital sikkerhed, men mange små og mellemstore virksomheder (SMV’er) mangler fortsat at få styr på helt grundlæggende it-sikkerhedsforanstaltninger. For at hjælpe virksomhederne i gang, lancerer Erhvervsstyrelsen en ny landsdækkende kampagne, som præsenterer 7 gode råd om it-sikkerhed på Sikkerdigital.dk. Rådene sætter fokus på, hvordan SMV’er med relativt simple sikkerheds-tiltag kan styrke it-sikkerheden.

Nyt IT-risikovurderingsværktøj skal hjælpe virksomheder med at styrke deres digitale sikkerhed9.3.2021 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Mange små og mellemstore virksomheder har et for lavt digitalt sikkerhedsniveau i forhold til deres risikoprofil. For at komme dette problem til livs, lancerer Erhvervsstyrelsen i samarbejde med Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed et online IT-risikovurderingsværktøj, som hjælper SMV’er med at kortlægge deres sikkerhedsrisici og sikrer, at de sætter ind, der hvor det er mest kritisk.

Erhvervsstyrelsen og København går sammen med storbyer for at finde nye klimaløsninger18.2.2021 10:48:46 CET | Pressemeddelelse

København, Glasgow, Amsterdam, Toronto og New York City har indgået et partnerskab for at finde nye digitale og cirkulære løsninger på deres klimaudfordringer. Erhvervsstyrelsen har bragt byerne sammen om en ”Circular Innovation City Challenge”, som lanceres den 23. februar 2021. Det sker i samarbejde med Ellen MacArthur Foundation og World Circular Economy Forum.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum