Erhvervsstyrelsen

Ny formand for boardet i spidsen for SMV:Digital

Del

Erhvervsminister Simon Kollerup har udpeget en ny formand for SMV:Boardet, der står i spidsen for programmet SMV:Digital

Evita Rosdahl, der er CEO for virksomheden Jeros A/S på Fyn, der producerer og sælger pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri, er i dag blevet udpeget som ny formand for SMV:Boardet i SMV:Digital. 

SMV:Boardet bidrager blandt andet til at udbrede kendskabet til SMV:Digital samt målretning af programmets tilbud til virksomhedernes behov. Boardet sekretariatsbetjenes af Erhvervsstyrelsen. 

Direktør i Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding: 

”SMV:Digital har over de seneste år udviklet sig til en central aktør i indsatsen for at hjælpe de danske SMV’er med at gribe digitaliseringens muligheder. Derfor glæder det mig, at vi i Evita Rosdahl har fået en ny formand for SMV:Boardet, der via egen virksomhed har en god indsigt i området og ikke mindst mulighederne i digitalisering i forhold til at styrke eksporten.

Samtidig vil jeg gerne takke de udtrædende medlemmer af SMV:Boardet for deres store indsats i den forgange periode – ikke mindst afgående formand Dorte Zacho Martinsen, der med stort engagement har bidraget til at løfte digitaliseringsniveauet i SMV’er i hele Danmark."      

 Evita Rosdahl, Jeros A/S: 

”Jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen af SMV:Digital i de kommende år til gavn for rigtig mange SMV’ers digitale omstilling. Jeg ved fra min egen virksomhed, hvordan automatisering og digitalisering kan være med til at styrke konkurrence- og omstillingsevnen og eksporten, og det vil jeg arbejde for, at flere danske SMV’er får øjnene op for." 

SMV:Boardets medlemmer udpeges af erhvervsministeren for to år ad gangen. Boardet vil de kommende to år bestå af følgende medlemmer: 

 • Evita Rosdahl, CEO, Jeros A/S (formand) 
 • Brian Gottorp Jeppesen, CEO, Mjølner Informatics A/S 
 • Casper Hansen, CEO, Technicon ApS 
 • Christian Hincheldey, CEO, A.C. Perchs Thehandel ApS 
 • Jan Damsgaard, Professor, CBS 
 • Mette Neville, Professor, AU 
 • Pernille Birch, Chef for det digitale område, Dansk Metal 
 • Frederikke Saabye, Chefkonsulent, Dansk Erhverv 
 • Lars Holm Nielsen, Chef for iværksætteri og SMV-politik, DI 
 • Lars Fremerey, Udviklingschef public affairs, GTS-foreningen 
 • Claus Falk, CEO og investor, Ingeniørforeningen IDA 
 • Julie Lykke Jacobsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer 
 • Alexander L. Nepper, Chefkonsulent, SMVdanmark 
 • Anette Vainer, Country Manager Citrix Denmark, IT-Branchen 

Fakta om SMV:Digital 

 • SMV:Digital er et landsdækkende program, der skal understøtte, at flere små og mellemstore virksomheder foretager investeringer i automatisering, digitalisering og e-handel. 
 • SMV:Digital har givet støtte til mere end 1.800 digitale projekter i SMV’er i hele Danmark. Fra 2020 har SMV:Digital fået et styrket grønt fokus. 

Kontakter

Information om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø

https://erhvervsstyrelsen.dk/

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed under Erhvervsministeriet. Vi er omkring 1.000 medarbejdere - i København, Nykøbing Falster og Silkeborg - som arbejder for at skabe de bedste rammer for virksomhedernes vækst og udvikling i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsstyrelsen

Danmark deltager i det globale partnerskab for kunstig intelligens25.3.2022 10:55:01 CET | Pressemeddelelse

Danmark blev i november 2021 budt velkommen som medlem af det globale partnerskab for kunstig intelligens (GPAI). GPAI er et internationalt samarbejde, som blev oprettet i sommeren 2019 af Frankrig og Canada. Samarbejdet består i dag af i alt 25 lande samt EU. Blandt de medlemmerne er USA, Indien og Brasilien samt europæiske lande som Storbritannien, Sverige, Tyskland og Holland. Samarbejdet handler om at forme den globale udvikling af kunstig intelligens og skabe internationalt samarbejde og koordinering af initiativer og politikker. Hensigten er at styrke optaget af ansvarlig kunstig intelligens, få en bedre forvaltning af data, forme fremtidens arbejde og skabe innovation og øget konkurrencedygtighed. Erhvervsministeriet og Erhvervsstyrelsen står for Danmarks deltagelse i samarbejdet, som bl.a. bygger videre på OECD’s principper og anbefalinger for pålidelig kunstig intelligens. ”Ansvarlig digitalisering er et vigtigt fokusområde for os. Teknologien rummer store muligheder for at lø

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum