Flyhjælp

Ny forbrugerguide: Her skal du købe dine flybilletter

Del

Eksperter i flypassagerrettigheder, Flyhjælp, sætter navn på de flyselskaber, der scorer højst på parametre som service og klimavenlighed og har lavet en trin-for-trin guide, der hjælper forbrugerne med at finde de bedste og billigste billetter.

Hvilket flyselskab skal jeg vælge, hvis jeg vil undgå forsinkelser og flyve med et selskab, der kæmper for at begrænse udledningen af CO2? De danske eksperter i flypassagerrettigheder, Flyhjælp, har haft regnearket fremme i den helt store stil og lavet en trin-for-trin-guide, som gør det nemmere for forbrugerne at finde vej til de bedste billetter.

Skandinaviens bedste flyselskaber 2019

I vurderingen af flyselskaberne bliver der taget højde for parametre som, hvad tidligere kunder synes om flyselskabet, hvor villige flyselskaberne er til at udbetale berettiget kompensation, og hvor meget flyselskabets flåde forurener (baseret på data fra EU-kommissionen).

4-trin-guide til forbrugerne

”Flyselskaberne er vidt forskellige. Nogle garanterer en førsteklasses serviceoplevelse, mens andre går mere op i at begrænse udledningen af CO2. Som noget helt nyt har vi derfor udviklet en trin-for-trin-guide, der skal give forbrugerne mulighed for at spørge sig selv: Hvilket flyselskab vil jeg gerne rejse med?,” fortæller Alex Kirkeberg hos Flyhjælp.

Køb din billet 44 dage før afrejsen

Trin-for-trin-guiden beskriver også, hvor du finder de bedste tilbud. En stor prisanalyse foretaget af Momondo viser fx, at det er billigst at købe flybilletter til en europæisk destination torsdag aften eller en tirsdag morgen, 44 dage før din afrejse. Det, og meget mere, kan du læse om i guiden https://flyhjaelp.dk/sider/guide-til-flybilletter. Her kan du også læse, hvordan du undgår travlhed i lufthavnen og de rettigheder, du bør skrive dig bag øret, inden du tager af sted mod lufthavnen.

Fakta:

  • Vidste du, at flyselskabet har en forplejningspligt overfor dig, hvis du oplever en forsinkelse eller aflysning på mere end 2 timer?
  • Dette betyder, at du har krav på at få mad og drikke samt mulighed for telefonopkald og adgang til e-mail på flyselskabets regning.

Har det vagt din interesse, finder du guiden her: https://flyhjaelp.dk/sider/guide-til-flybilletter

Kontakt

Alex Kirkeberg

Tlf. 30 71 72 01

E-mail: ak@flyhjaelp.dk

Nøgleord

Kontakter

Gustav Frederik ThyboDirektør

Direktør og medstifter. Cand.jur. ved Københavns Universitet og ekspert i flypassagerers rettigheder.

+45 21965786gft@flyhjaelp.dk

Vedhæftede filer

Links

Information om Flyhjælp

Flyhjælp
Dronningensgade 66, 3.
1420 København K

82829090https://flyhjaelp.dk/

Flyhjælp hjælper passagerer, der har oplevet forsinkelser eller aflysninger, med at få deres retmæssige kompensation fra flyselskabet. Selskabet beskæftiger 34 medarbejdere og fra kontoret på Christianshavn hjælpes op imod 40.000 passagerer fra hele Skandinavien årligt.

Følg pressemeddelelser fra Flyhjælp

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flyhjælp

Uheldig i lufthavnen? Her er 6 tips der sikrer familien en bedre flyrejse12.12.2017 07:00:00 CETPressemeddelelse

Det kræver sin forberedelse at rejse med små børn. Kufferter skal pakkes (og ompakkes), underholdningen til rejsen skal sikres og de sunde snacks må man ikke glemme, da det kan være svært at finde nærende mad til børnene undervejs. Dertil bør du være opmærksom på at tage afsted i god tid. Rigtig god tid, da alting bare tager længere tid i en lufthavn, når der er børn involveret.

Dette bør du have styr på inden du tager på efterårsferie13.10.2017 16:11:37 CESTPressemeddelelse

Efterårsferien er over os og med den følger flere af årets travleste rejsedage. Børnene har fri fra skole, vejret er både koldt og vådt og det er derfor nærliggende at rejse til lidt varmere himmelstrøg. Det er der flere danskere, der tænkes at synes, så for at give jer den bedste start på ferien har vi her på redaktionen samlet en række tips, der kan gøre starten på jeres ferie lidt nemmere.