Gastech-Energi A/S

Ny direktør i Gastech-Energi A/S

Del

Efter mere end 25 år i Gastech-Energi A/S – hovedparten som direktør – har Per Langkilde besluttet den 1. april at give stafetten videre til Casper Ejland, der overtager jobbet som direktør. Per Langkilde fortsætter som arbejdende bestyrelsesmedlem og vil desuden fremover stå til rådighed for ledergruppen og bidrage på udvalgte projekter.

Casper Ejland har været i virksomheden i 6 år, de seneste som senior salgschef. Casper Ejland (38 år) har været en af de hovedansvarlige for Gastech-Energis positive udvikling de seneste år bl.a. gennem en fornyelse af tilgangen til salg. Han har et stærkt team omkring sig, og vi er sikre på, at Casper vil fortsætte i Gastech-Energis ånd, mens han samtidig vil bidrage med en moderne tilgang til selskabets udvikling.

Gastech-Energi har under Per Langkildes ledelse været igennem en forrygende udvikling, fra en lille serviceforretning til et moderne, grønt varmehus med 70.000 servicekunder og en helt ny portefølje af miljøvenlige varmepumper og højeffektive naturgasfyr. Gastech-Energi A/S er i dag Danmarks største privatejede virksomhed for varmeservice og en betydelig leverandør af varmekilder til private, erhverv og industri.

Siden 2015 har Gastech-Energi været en del af Ariston Thermo Gruppen, en kapitalstærk ejer, der kan være med til at bevare Gastech-Energis stærke position i fremtiden.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Casper Ejland

Senior salgschef

Gastech Energi A/S

Tlf. 8742 5998

E-mail: cae@gastech.dk

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Gastech-Energi A/S

Gastech-Energi A/S
Gastech-Energi A/S
Sindalsvej 8
8240 Risskov

70101550https://www.gastech.dk/

Gastech-Energi A/S blev etableret i 1992 og har 160 ansatte. Vi er specialister i miljørigtig forbrændingsteknik og opvarmning.

Med 70.000 servicekunder er vi i dag den største private servicevirksomhed i Danmark indenfor miljørigtige varmeinstallationer til private boliger og brændere til industrien.

 

Følg pressemeddelelser fra Gastech-Energi A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gastech-Energi A/S