Mikonomi.dk

Ny data viser: 264% større risiko for tyveri i København

Del

Mikonomi.dk har analyseret nyt data fra Rigspolitiets statistikker, for at finde ud af, hvilke af Danmarks 12 politikredse, der er mest plaget af tyverier. Befinder du dig i København, er der mere end 264% så stor risiko for at få stjålet dine ejendele end i den næstmest tyveri-ramte politikreds. Mod alle forventninger har København dog, med kun 16 tilfælde, landets næstlaveste antal tilfælde af tricktyveri ved beboelse pr. 1.000 indbyggere.

I udkantsdanmark går det stille for sig

Vil man gerne leve i landsdelene med færrest tyverier, skal man søge mod udkantsdanmark ifølge Mikonomi.dk. Her er antallet af tyverier markant lavere end i byområderne, også selvom man udregner tilfælde pr. indbygger. Frygter man dog tricktyven, som udgiver sig for at være hjemmehjælp, håndværker eller sygeplejerske, skal man holde sig fra det midt- og sønderjyske. I de tre politikredse Midt- og Vestjylland, Sydøstjylland og Syd- og Sønderjylland, forekommer der samlet set flere tyverier end i hele resten af landet.

Ingen tricks på Bornholm

Med kun 50 sigtelser og anmeldelser, samlet set i hele 2018, har Bornholm landets laveste antal tilfælde af tyverier. Københavns politikreds har i kategorien tyveri fra lomme/taske/bagage, 19 gange flere tilfælde pr. indbygger, end Bornholms politikreds.
Bornholms politikreds er uden tvivl, den af landets politikredse, som er mindst ramt af tyveri. Samtidigt har politikredsen også, som eneste politikreds i analysen, kun tilfælde i fire af de fem undersøgte kategorier.

Undersøgelsen fra Mikonomi.dk fokuserer på tyveri fra privatpersoner og inkluderer kategorierne: tricktyveri ved beboelse, tricktyveri på gadeplan, tyveri fra personbil, tyveri fra lastbil/varebil og tyveri fra lomme/taske/bagage. Læs videre her: Her bliver der oftest begået tyveri for at se hvorvidt, du bør frygte listetyven.

Ønsker du at benytte kortet på din side, kan du blot kopiere denne kode: <iframe title="Se kortet: Her bliver der beg&aring;et flest tyverier" aria-label="Denmark police districts choropleth map" id="datawrapper-chart-86r9X" src="//datawrapper.dwcdn.net/86r9X/9/" scrolling="no" frameborder="0" style="width: 0; min-width: 100% !important;" height="400"></iframe><script type="text/javascript">!function(){"use strict";window.addEventListener("message",function(a){if(void 0!==a.data["datawrapper-height"])for(var t in a.data["datawrapper-height"]){var e=document.getElementById("datawrapper-chart-"+t);e&&(e.style.height=a.data["datawrapper-height"][t]+"px")}})}();</script>

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/
Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Mere end 25.000 danskere brugte det blå sygesikringskort: Husk at forny kortet inden sommerferien18.6.2019 09:27:02 CESTPressemeddelelse

I 2017 benyttede i alt 25.287 danskere sig af det blå sygesikringskort. 82,5% af disse er anmodninger fra udlandet om betaling, fordi en dansk borger er blevet behandlet i udlandet uden selv at betale regningen, også kaldet en E125 form. De resterende 17,5% består derimod af E126 anmodninger, som er ansøgninger om refusion til Styrelsen for Patientsikkerhed fra en dansk borger, der er blevet behandlet i udlandet og selv har betalt.

Pristest: Billån hos forhandler eller bank?4.6.2019 10:07:52 CESTPressemeddelelse

Det kan bedre betale sig at søge mod en bank fremfor en bilforhandler, hvis du skal optage et billån på under 200.000 kr.. Dette er konklusionen i en ny undersøgelse fra Mikonomi.dk. Først når bilen koster mere end 200.000 kr., er det billigere at optage lånet hos bilforhandleren i stedet for i banken. Du kan opnå en besparelse på 5.000 kr. ved at optage billånet i en bank fremfor hos en bilforhandler ved et lån på 100.000 kr. Derimod vil du ved et lån på 250.000 kr. kunne spare 5.500 kr. ved at optage billånet hos forhandleren i stedet for banken.

Se kortet: Så høj skal din indkomst være for at købe bolig i de danske kommune22.5.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Ønsker du at købe en villa på 110 kvm, skal du ifølge en ny undersøgelse, foretaget af Mikonomi.dk, i gennemsnit have en årlig indkomst på 556.400 kr. Ikke overraskende er Frederiksberg Kommune den kommune, hvor du skal have den højeste indkomst. Her skal et par tjene næsten 2 mio. kr. om året sammen for at have råd til en bolig. Derimod skal man i Lolland Kommune kun tjene næsten 180.000 kr. om året for at få råd til samme størrelse villa.

Bøderegn: Her gives der flest fartbøder pr. fotovogn24.4.2019 09:00:00 CESTPressemeddelelse

Data fra Rigspolitiet, som Mikonomi.dk har fået aktindsigt i, viser, at der statistisk set er størst risiko for at få en fartbøde fra en af politiets fotovogne på de danske motorveje. Der blev i 2018 udskrevet 119.936 fartbøder på motorvejene, fordelt over kun 266 fotovogne. Dette betyder, at der er pr. fotovogn rundt regnet er skrevet 451 fartbøder i 2018. Til sammenligning er der i tættere bebyggede områder kun skrevet 47 fartbøder pr. fotovogn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum