White Sands Communication

Ny Cold Hawaii Øl fra Thisted Bryghus støtter lokale surfere

Del

Samarbejdet startede tilbage i 2015, hvor Thisted Bryghus lancerede øllen Cold Hawaii Blå, der for længst er blevet en ølklassiker blandt surfere og andet godtfolk. Samarbejdet blev udvidet i 2016 med øllen Cold Hawaii Rav. Den 1. april kommer tredje skud på stammen: Cold Hawaii Berliner Weisse.

Da Thisted Bryghus og Friends of Cold Hawaii i 2015 indgik en anderledes sponsoraftale, havde ingen i deres vildeste fantasi forestillet sig, hvor stor en succes lanceringen af Cold Hawaii øl-serien skulle blive for begge parter. Hele Danmark har taget de nu snart tre smagsoplevelser fra Thisted Bryghus til sig.

Samarbejdet startede tilbage i 2015, hvor Thisted Bryghus lancerede øllen Cold Hawaii Blå, der for længst er blevet en ølklassiker blandt surfere og andet godtfolk. Samarbejdet blev udvidet i 2016 med øllen Cold Hawaii Rav. Den 1. april kommer tredje skud på stammen: Cold Hawaii Berliner Weisse.

- det er en syrlig og frisk øl i stilarten ”Berliner Weisse”, hvor smagen og farven af solbær, blåbær og røde ribs træder i kraft. Alle bær er inspireret af Nationalpark Thy og som de øvrige varianter i serien, er denne øl brygget uden humle, forklarer Adm. dir. Aage Svenningsen fra Thisted Bryghus.

Det betyder, at man kan tappe øllet i klare flasker og nyde den smukke røde farve fra første øjekast.

- Berliner Weisse er en perfekt øl til de varme sommeraftener, både alene eller til retter med fisk og skaldyr eller frisk salat, påpeger Aage Svenningsen.

Den nye Cold Hawaii Berliner Weisse har 4.2% alkohol - lidt mindre Cold Hawaii Blå og Cold Hawaii Rav, der begge indeholder 5.8% alkohol. 

Stor betydning for Cold Hawaii
Samarbejdet mellem Thisted Bryghus og Friends of Cold Hawaii har haft kæmpe betydning siden starten i 2015. 

- samarbejdet giver Friends of Cold Hawaii betydelige indtægter, der er med til at sikre, at vi kan gennemføre store lokale og internationale events i Thy indenfor vandsport og meget andet. Vi laver jfx Cold Hawaii Games hvert år i september, hvor vi samler nogle af verdens bedste kitesurfere til Cold Hawaii Big Air og verdens bedste junior-surfere til Cold Hawaii PWA Youth and Junior World Cup blandt meget andet, fortæller Jens Jørgen Jensen, der er formand for Friends of Cold Hawaii.

Han er glad for samarbejdet med Thisted Bryghus, der konkret kaster penge af sig til Friends of Cold Hawaii for hver solgt flaske øl. 

- vores samarbejde omkring udviklingen, markedsføringen og salget af Cold Hawaii øllene, er noget af det, der har været med til at brande Thy til glæde for vores lokalområde. Vi glæder os til et fortsat tæt samarbejde med Thisted Bryghus i årene fremover og hvem ved - måske kommer der flere varianter ude i fremtiden? Det vil salget af den nye øl og de eksisterende to varianter jo afgøre. Vi håber derfor, at rigtigt mange vil tage godt imod den nye øl og dermed støtte op omkring arbejdet med Cold Hawaii, påpeger Jens Jørgen Jensen.

Den nye Cold Hawaii øl præsenteres i Hummerhuset den 1. april 2022 kl. 14.00-17.00, hvor der sammen med en nye øl, også serveres lokale pølser.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere informationer:
Jens Jørgen Jensen, Formand for Friends of Cold Hawaii, tlf. 2911 0936
Aage Svenningsen, adm. direktør for Thisted Bryghus, tlf. 4024 2522

Billeder

Information om White Sands Communication

White Sands Communication
Vinkelsti 1
7700 Thisted

+45 26 21 11 45http://www.coldcoast.dk

Følg pressemeddelelser fra White Sands Communication

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra White Sands Communication

Danmark har nordens bedste tjener29.3.2022 19:22:44 CEST | Pressemeddelelse

Der blev kæmpet til sidste boldsdråbe, da de nordiske mesterskaber for kokke og tjenere blev afgjort ved Foodexpo førevaremassen i Herning tirsdag. Danske Kristine Slott Olsen (Formel B, København) blev kåret som årets tjener i Norden 2022. Kokken Michael Nørtoft fik en flot tredjeplads i kokkekonkurrencen Nordic Chef 2022 , mens Mathias Thygesen og Alexander Johnsen fik en flot tredjeplads i Nordic Green Young Chef.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum