40 biografer i Danmark inviterer ukrainere gratis i biografen på søndag

Del
På søndag den 11. december kan ukrainske flygtninge i Danmark få en helt særlig – og ganske gratis – oplevelse. 40 biografer rundt i Danmark åbner nemlig dørene for dem og viser en ukrainsk familiefilm ”The Stolen Princess”.

Biograferne kan invitere de ukrainske familier gratis i biografen, fordi Biografklub Danmark Fonden har betalt de faste omkostninger, og tilbudt filmen gratis til alle landets biografer. 

Ideen til biografoplevelsen er opstået hos indehaveren af biografen Apollon i Struer, der havde lyst til at gøre noget for de ukrainere, der er flygtet til Danmark.

- Jeg vil gerne skabe lidt lys i mørket for de ukrainere, der er kommet til Danmark. Så jeg togfra Apollon kontakt til det ukrainske filminstitut, og fik en ukrainsk filmproducent anbefalet, der var med på ideen, og gav os fire film at vælge mellem. Vi fik en lokal, dansktalende ukrainer, Viktoriia Pasichenko, til at se på filmene, og hun valgte ”The Stolen Princess”, fortæller direktør Jørn Lundme fra Apollon i Struer.

”The Stolen Princess” er en ukrainsk produceret animationsfilm for hele familien. Den er med ukrainsk tale, og der er hverken danske eller engelske undertekster. 

Ukrainere kan gennem deres lokale biograf gå ind og bestille gratis billetter til hele familien.

IMDb om filmen:
https://www.imdb.com/title/tt5378092/

Pressebilleder kan hentes her: https://biografklubdanmark.box.com/s/xqg6p0l7e68z2lp5gpumgmowi3j3nx5h

Se hvilke biografer, der viser filmen den 11. december her:https://biografklubdanmark.dk/indholdssider/saeson-2022-23/stolen-princess/

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Direktør Jørn Lundme, Apollon i Struer, mobil: 40 32 11 48

Billeder

Information om White Sands Communication

White Sands Communication
Vinkelsti 1
7700 Thisted

+45 26 21 11 45http://www.coldcoast.dk

Følg pressemeddelelser fra White Sands Communication

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra White Sands Communication

Sparekassen Thy opfordrer kunderne til at gå i dialog med deres rådgiver1.12.2022 11:32:57 CET | Pressemeddelelse

Vores bedste råd er at gå aktivt til værks og få kigget sin økonomi igennem. Det bedste middel er dialog i god tid, og her sidder vores rådgivere klar til at hjælpe. Vi drøfter gerne mulighederne for omlægning af gæld, så løbende ydelser kan nedsættes og rådgiver i forhold til at finde mulige besparelser i den daglige økonomi. Sådan lyder det fra Sparekassen Thys direktør Ole Beith i en tid, hvor inflationen er på himmelflugt, renterne følger med og energipriserne har gjort et mærkbart indhug i manges rådighedsbeløb.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye