White Sands Communication

Radio Jesperhus har fået fantastisk start – topper hitlisten over børneunderholdning

Del
Børnenes foretrukne ferieparadis Jesperhus har netop lanceret en ny radiokanal spækket med børneunderholdning. Efter få dage i luften topper Radio Jesperhus allerede listen indhold for børn. Og der er meget mere på vej.

Det gælder om at være der, hvor forbrugerne befinder sig. Det er også baggrunden for, at Jesperhus på Mors, netop har åbnet en ny radiostation: Radio Jesperhus. Det er dog ikke en helt normal radiostation, som dem man normalt kender fra sin radio. Derimod distribueres den som podcasts via internettet.

- Det er noget, vi har drømt om at gøre længe. Så det er helt fantastisk endelig at kunne give ungerne mulighed for at møde Hugo og vennerne på andre måder end dem, de allerede kender fra vores shows og fra YouTube. Og så er lyd bare genialt, når det kommer til at stimulere fantasien, fortæller underholdningschef Jonatan Gregersen.

Flyvende start

Radio Jesperhus gik i luften den 27. november 2022 og er strøget ind på podcast-hitlisterne, hvor man har indtaget førstepladsen i kategorien ”Børn og familie”.

- Mens vi har udviklet projektet, har vi talt meget om den gakkede børneradio og de lydbånd, som vi selv er vokset op med. Så det har været rigtig skægt at dyrke lidt af den samme legesyge og fortælleglæde, siger podcast-producer Mikkel Brandt.

Jesperhus har stor succes med at producere GRATIS børneunderholdning og distribuere det via parkens egen YouTube-kanal, der har flere end 73.500 abonnenter.

- Vi har store ambitioner med Radio Jesperhus. Vi oplever en øget efterspørgsel på oplevelser, hvor børnene ikke behøver at bruge en skærm, og noget af det, vi gerne vil med Radio Jesperhus, er at tilbyde en nærværende lytteoplevelse og fortællinger, som man kan lytte til på bilturen, eller mens man tegner. Så lige nu koncentrer vi os om at producere indhold af høj kvalitet til alle de tusindvis af børn landet over, der bruger vores gratis børneunderholdning via nettet, siger Jonatan V. Gregersen.

Radio Jesperhus distribueres bl.a. via Spotify og Apple Podcasts.

Nøgleord

Kontakter

Underholdningschef Jonatan V. Gregersen, tlf. 5128 8945

Billeder

Information om White Sands Communication

White Sands Communication
Vinkelsti 1
7700 Thisted

+45 26 21 11 45http://www.coldcoast.dk

Følg pressemeddelelser fra White Sands Communication

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra White Sands Communication

Sparekassen Thy opfordrer kunderne til at gå i dialog med deres rådgiver1.12.2022 11:32:57 CET | Pressemeddelelse

Vores bedste råd er at gå aktivt til værks og få kigget sin økonomi igennem. Det bedste middel er dialog i god tid, og her sidder vores rådgivere klar til at hjælpe. Vi drøfter gerne mulighederne for omlægning af gæld, så løbende ydelser kan nedsættes og rådgiver i forhold til at finde mulige besparelser i den daglige økonomi. Sådan lyder det fra Sparekassen Thys direktør Ole Beith i en tid, hvor inflationen er på himmelflugt, renterne følger med og energipriserne har gjort et mærkbart indhug i manges rådighedsbeløb.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye