Sweco

Ny chef skal geare Sweco til øget vækst i grøn energitransition

Del
Med 1.800 energieksperter i ryggen skal Martin Jespersen bringe Swecos samlede kompetencer i spil og hjælpe danske kunder med at realisere deres potentiale i overgangen fra fossil til vedvarende energi og nye teknologier.
34-årige Martin Jespersen er 1. februar tiltrådt som afdelingschef for energi i Sweco.
34-årige Martin Jespersen er 1. februar tiltrådt som afdelingschef for energi i Sweco.

34-årige Martin Jespersen er 1. februar tiltrådt som afdelingschef for energi i Sweco. Her får han til opgave at accelerere Swecos arbejde i et voksende energimarked med fokus på bl.a. district heating, microgrids, PtX, offshore wind og storage. Martin får det overordnede ansvar for Swecos energiafdelinger i øst- og vestdanmark og har sat sig for bordenden for den vækststrategi, der er lagt for afdelingen med ambitioner om at firedoble antallet af medarbejdere indenfor få år.

”Jeg mener, at Sweco er one-of-a-kind, når det kommer til energi og bidraget til den grønne omstilling. Det bunder i høj faglighed og et kundefokus, som i disse er afgørende, når vores kunder i energisektoren og aftageindustrier står overfor transformation, volatilitet og usikkerhed. Vores globale ekspertise og erfaring kombineret med vores lokale tilstedeværelse og forståelse er vores måde at forberede kunden på fremtidens energisystemer,” siger Martin Jespersen.

Lang rådgivererfaring trods ung alder

I Nordeuropa tæller Swecos energieksperter godt 1.800 medarbejdere, og det er de samlede erfaringer med bl.a. nye teknologier, omstilling af energiforsyninger og vedvarende energi, som Martin skal bringe i spil på det danske marked.

”Jeg er glad for at byde Martin velkommen i Sweco. Han kommer til i en tid, hvor forretningspotentialet for afdelingen aldrig har været større. Med Martin får vi en profil, der passer godt ind i vores kundeorienterede kultur, og som skal hjælpe vores kunder med at omstille og forberede sig på nye energisystemer,” siger Jes Hansen, direktør for Infrastruktur, Vand & Miljø i Sweco.

Martin Jespersens karriere som rådgiver startede i en alder af blot 19 år. Han har 14 års erfaring fra Rambøll efterfulgt af en rolle som Business Development Manager i startup techvirksomheden Hybrid Greentech.

Han er oprindeligt uddannet civilingeniør i byggeteknologi, som han senere har suppleret med en MBA i teknologiledelse fra DTU. Martin bor i Roskilde med sin kone og to børn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

34-årige Martin Jespersen er 1. februar tiltrådt som afdelingschef for energi i Sweco.
34-årige Martin Jespersen er 1. februar tiltrådt som afdelingschef for energi i Sweco.
Download
Martin Jespersens karriere som rådgiver startede i en alder af blot 19 år.
Martin Jespersens karriere som rådgiver startede i en alder af blot 19 år.
Download

Information om Sweco

Sweco
Sweco
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

+45 72 20 72 07https://www.sweco.dk/

Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Med vores kunder og den samlede viden hos vores 20.000 arkitekter, ingeniører og andre specialister, skaber vi sammen løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtige.

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgiver med en omsætning på ca. SEK 24 mia. (EUR 2,2 mia. / DKK 16 mia.). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.
www.swecogroup.com.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum