MapsPeople A/S

Ny CEO hos MapsPeople skal accelerere international vækst

Del

Michael Gram træder tilbage som CEO i et planlagt generationsskifte. Ny mand på posten er Morten Brøgger, der har mange års erfaring som CEO i flere internationale SaaS-virksomheder. Fra den 1. november skal Morten Brøgger styrke virksomhedens position yderligere på kernemarkederne i USA, Europa og Asien.

Michael Gram, stifter og administrerende direktør, giver stafetten videre til Morten Brøgger i et planlagt generationsskifte. Michael Grams hjerte brænder for MapsPeople, og han har da heller ikke planer om at give helt slip på sit livsværk. Han indtræder nu i bestyrelsen. 

”Rejsen med MapsPeople har været fyldt med kvantespring, som har fulgt udviklingen i mobile enheder, cloud-teknologi og digital mapping. Det har betydet, at MapsPeople har tiltrukket kompetencer og medarbejdere fra hele verden. Sammen har vi på kort tid opbygget en fantastisk virksomhed, som er anerkendt og førende inden for sit felt. MapsPeople vokser internationalt, og med en veldrevet og sund kerneforretning er vi godt rustet til den vækstrejse, vi befinder os i. Det er naturligvis ikke let at slippe roret, men med Morten Brøgger på holdet sammen med de eksisterende medarbejdere, er det den helt rigtige og fremsynede løsning,” siger Michael Gram, CEO hos MapsPeople.

“Michael Gram er en pioner, der har været med til at revolutionere de digitale kortløsninger, og han har i den grad sat MapsPeople på verdenskortet. Virksomheden har konsolideret sig og støbt fundamentet til international vækst, og nu skal stafetten helt efter planen gives videre til nye og erfarne kræfter. Kompetencerne og erfaringen hos Morten Brøgger taler for sig selv, og jeg er sikker på, at Morten er den rette til at fortsætte væksten af forretningen globalt. Og så glæder jeg mig til det fortsatte samarbejde med Michael som en del af bestyrelsen”, siger Lars Brammer, bestyrelsesformand hos MapsPeople. 

Ny erfaren CEO

Morten Brøgger (f. 1969) har mange års erfaring fra flere prominente internationale SaaS-virksomheder, hvor han som CEO blandt andet har været med til at skalere den sikre kommunikationsplatform Wire internationalt. Før det var Morten Brøgger CEO for Huddle og den globalt ledende Mobile Roaming Clearing-virksomhed MACH. Morten Brøggers internationale ledelseskarriere har betydet, at han har tilbragt en årrække i Schweiz, Luxembourg og senest i USA. Med stillingen i MapsPeople vender han nu retur til en topstilling i en dansk virksomhed, hvor han skal stå i spidsen for den førende globale leverandør af indendørs kortløsninger.

"Det er en stor ære at overtage ledelsen af MapsPeople efter Michael Gram, der har sat et markant aftryk på branchen. MapsPeople ser ind i en meget spændende fremtid, som jeg glæder mig til at blive en del af. Mange globale virksomheder har allerede set stor værdi i MapsIndoors, som gør navigation i komplekse bygninger nem og ligetil. Sammen med medarbejderne skal jeg sikre, at vi udvikler vores SaaS-løsninger og ekspanderer salget gennem vores internationale partnerkanaler” siger Morten Brøgger, kommende CEO hos MapsPeople. 

Morten Brøgger er uddannet cand.merc. fra Aarhus Universitet og tiltræder som CEO i MapsPeople den 1. november. 

Nøgleord

Kontakter

MapsPeople A/S
Lars H. Brammer, CoB
Mobil (+45) 28 44 68 04
E-mail LB@computerware.dk

MapsPeoples PR-bureau
Mindshare
Andreas Hedensten, Communications Partner
Mobil (+45) 28 92 64 94
E-mail andreas.hedensten@mindshareworld.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om MapsPeople A/S

MapsPeople A/S
MapsPeople A/S
Stigsborgvej 60
9400 Nørresundby

+45 70 13 02 12https://www.mapspeople.com

MapsPeople (MAPS) er førende leverandør inden for kortlægning og navigation. Virksomheden specialiserer sig i at udvikle og implementere den dynamiske platform, MapsIndoors, som både kan håndtere grundlæggende vejvisning i store bygningskomplekser, og optimere udnyttelsen af bygningerne via integration med kundernes IT-systemer. MapsPeoples platform anvendes i mere end 40 forskellige lande.

Følg pressemeddelelser fra MapsPeople A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MapsPeople A/S