Bitdefender

Ny Bitdefender 2020-produktserie beskytter forbrugeren mod brud på privatlivet og stopper cybertrusler

Del

En ny serie af sikkerhedsprodukter beskytter forbrugere mod lidt for nysgerrige virksomheder og invasive hjemmesider. Samtidigt optrapper Bitdefender krigen mod cyberkriminalitet og cybertrusler mod børn.

Bukarest, 17. juli, 2019 – IT-sikkerhedsvirksomheden Bitdefender lancerer Bitdefender 2020, en ny produktserie af software, der skal sikre forbrugeren et komplet privatliv på internettet - i en tid med en stigende cyberkriminalitet og uønsket indtrængen på private digitale enheder. 

Bitdefender 2020 produktserien er designet til at besejre de mest sofistikerede angreb. Således beskytter softwaren mod brud på privatlivet fra kriminelle hackere, nysgerrige virksomheder og invasive hjemmesider samt mod historiens mest sofistikerede malware, der stjæler eller krypterer borgeres data - endda deres identiteter. 

Bitdefenders nye forbrugerprodukter introducerer anti-sporing til browsere på både Windows og Mac OSx - en funktion der oplister alle sporingsenheder fra hjemmesider, som brugeren besøger, og lader brugeren slukke for dem og tage kontrol over hvilken information, der videregives til virksomheder og andre tredjeparter. I forlængelse af Bitdefenders eksisterende webcam-beskyttelse, inkluderer den nye software også overvågning af enhedens indbyggede mikrofon og meddeler, når uautoriserede apps eller programmer tilgår brugerens mikrofon. 

I flere år har Bitdefender været en ledende spiller, når det kommer til kampen mod ransomware, ulovlig malware til krypto-mining og andre cybertrusler. Nu øger Bitdefender sin indsats mod cyberkriminalitet med opgraderet detektion af malware for at sætte en stopper for de nyeste varianter af cybertrusler. 

Virksomheden lancerer også den første beskyttelse mod phishing-svindel til iOS. Ligegyldigt browser vil den nye funktion blokere hvilken som helst uærlig hjemmeside, der går efter personlig data, f.eks. kreditkortoplysninger og CPR-numre. 

Bitdefender 2020 introducerer også muligheden for at opgradere til den nye Parental Control Premium. Det nye produkt styrker den eksisterende løsning til forældrekontrol, der lader forældre blokere adgang til visse kategorier af hjemmesider, styre den tid barnet bruger på internettet og begrænse adgangen til visse programmer, apps eller spil.

En ny funktion, der er tilgængelig i engelsktalende lande, kan dertil opdage tegn på digital mobning og pædofili. Gennem kunstig intelligens og algoritmer scanner softwaren samtaler online for potentiel mobning, upassende forespørgsler af billeder eller billedudvekslinger, mødeinvitationer fra fremmede og videregivelse af personlig information såsom hjemmeadresse eller kreditkortoplysninger. Barnets beskeder eller billeder bliver ikke delt med forældrene - de får blot en advarsel, der forklarer det potentielle problem og opfordrer til en snak med barnet. 

“Vi har udforsket og udviklet på området intenst i flere år og har fulgt med i de seneste tendenser inden for cyberkriminalitet og brud på privatlivets fred. Vi er kommet rigtig langt med vores produktserie, der beskytter brugeren mod ransomware, beskytter brugerens data og tilbyder topmoderne løsninger inden for bekæmpelse af digital mobning,” fortæller Ciprian Istrate, Vice President Consumer Solutions hos Bitdefender. “Bitdefender 2020 takler tre store områder for bekymring i nutidens trusselsbillede: malware, privatliv og børns sikkerhed.”

Kontakter

Daniel Mølgaard
Konsulent
Frontpage PR & Kommunikation
(+45) 28 40 89 62
Daniel.molgaard@frontpage.dk

Billeder

Anti-sporing til Windows og Mac OSx
Anti-sporing til Windows og Mac OSx
Download
Mikrofonovervågning
Mikrofonovervågning
Download
Oversigt over apps med tilgang til mikrofon
Oversigt over apps med tilgang til mikrofon
Download
Anti-sporting til iOS
Anti-sporting til iOS
Download

Vedhæftede filer

Links

Information om Bitdefender

Bitdefender
BitdefenderOm Bitdefender

Bitdefender er en global, førende IT-sikkerhedsvirksomhed, der beskytter over 500 millioner systemer i mere end 150 lande. Siden 2001 har Bitdefenders Innovation konsekvent leveret prisbelønnede sikkerhedsprodukter samt indsigter i trusler til det smarte, forbundne hjem, mobilbrugere, moderne virksomheder og deres netværk, enheder, datacentre og Cloud-infrastruktur. I dag er Bitdefender og Bitdefender Labs også den foretrukne leverandør, eftersom Bitdefenders teknologi er indbygget i over 38% af verdens sikkerhedsløsninger. Bitdefender er anerkendt af industrien, respekteret af leverandører og rost af kunder. Bitdefender er IT-sikkerhedsfirmaet, du kan stole på.

Følg pressemeddelelser fra Bitdefender

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bitdefender

Alt for mange IT-afdelinger havde ikke et beredskab, da Covid-19 ramte17.6.2020 10:00:00 CESTPressemeddelelse

I en rundspørge, som Bitdefender, en globalt førende IT-sikkerhedsvirksomhed, har foretaget, afslører halvdelen af de adspurgte IT-professionelle (50%), at deres organisation ikke havde eller ikke vidste, om de havde, en plan for en situation som Covid-19. Denne mangel på rettidig omhu har udgjort en stor risiko, da 86% af de adspurgte indrømmede, at angreb via alle de typiske metoder, blev øget i perioden. Cyberkrigsførelse med IoT som angrebsmetode er angiveligt steget med 38%, og APT’er (Advanced Persistent Threat) og cyberspionage, IP-tyveri og og sociale medier/chatbots med 37% - hvilket alt sammen tyder på et rekordår for sikkerhedsbrud.

Kæmpe stigning i globale ransomware- og cyberangreb mod sundhedssektoren under pandemien15.5.2020 06:00:00 CESTPressemeddelelse

Samtidig med at sundhedsvæsenets systemer er under konstant belastning midt i SARS-CoV-2- -pandemien, er hospitaler og sundhedsfaciliteter over hele verden også blevet ramt af en bølge af cyberangreb, herunder ransomware-angreb. Der er allerede udsendt officielle advarsler om, at hospitaler, regeringer og universiteter bør være ekstra bevidste om risikoen for at miste data og adgang til kritiske systemer, og Bitdefenders telemetri har da også afsløret, at antallet af cyberattacks og ransomware-hændelser, der direkte er rettet mod sundhedsvæsenet, er steget betydeligt i løbet af de seneste måneder.