Klimarådet

Ny analyse fra Klimarådet 7. december

Del

Klimarådet undersøger i en ny analyse, om Danmarks nuværende og potentielt forhøjede eller nye klimamål kan siges at være i overensstemmelse med Parisaftalens temperaturmål. Analysen er nu tilgængelig for journalister i klausuleret form.

Onsdag d. 7. december kl. 12 offentliggør Klimarådet sin nye analyse Danmarks klimamål – Vurdering af Danmarks nuværende og kommende klimamål i et globalt klimaperspektiv.

En klausuleret analyse er nu tilgængelig for journalister.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af analysen, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum