Friendly PR

Nøx inviterer til kæmpe hiphop-koncert i Pumpehuset

Del
Foto: Marie Hyld
Foto: Marie Hyld

Dato: Fredag d. 9. september 2022

Support: Guldlokk

DJ-set: Tue Track

Gæster: Josie Amadonna, Trepac, Mellow


Der er lagt i kakkelovnen til en legendarisk aften i dansk hiphops tegn, når Nøx rammer Pumpehuset med masser af gæster

Den slumpoetiske rapper Nøx er aktuel med sit største live-show til dato, når hun indtager Pumpehuset fredag d. 9. september med et entourage af danske hiphop-profiler. 

Det tæller først og fremmest den anerkendte producer Tue Track (Malk de Kojn, Xtra Naan, Ponyblod, Marvelous Mosell), der vil stå for aftenens DJ-set og således regulere festlighederne med en uovertruffen smag, globalt spændende musikviden og virtuose håndfærdigheder.

På support har hun hiphop/indie-fænomenet Guldlokk, som for alvor fik luft under vingerne, da Carl Knast inviterede hende ind i sit lydunivers som gæst på album og live-koncert. Rygtet siger, at selv samme Knast vil være at finde under Pumpehusets tag i løbet af aftenen.

Desuden har Nøx afsløret, at i hvert fald tre gæster kommer til at stå på scenen i løbet af hendes eget sæt. Det drejer sig om P3-navnet Josie AmadonnaTrepac fra projektet Binær og ikke mindst Mellow, som netop har optrådt med Sosa på Roskilde Festival. 

Både Sosa og duoen MLWXDZY (som Mellow også er en del af) spiller desuden i Pumpehuset Byhaven samme eftermiddag.

Med andre ord er der efterhånden samlet et hæsblæsende crew af danske hiphop-profiler, når Nøx rammer Pumpehuset d. 9. september. Og endnu flere gæster kan stadig nå at melde deres ankomst. Om koncerten udtaler rapperen:

“Jeg er jo ikke en P3’s uundgåelige rapper, så når man starter som så ukendt på scenen, er det den vildeste følelse at ku’ få 800 mennesker til at synge ens sange. Jeg nørder hele vejen rundt, med lyd, visuals, lys mm. for at gi’ folk den største og vildeste koncert, de har set fra mig. Jeg har en masse gæster med, men det er ikke sjovt bare at afsløre dem alle sammen. Så nu får I 3, og så må I komme ind og blive overraskede.” 

Selv medbringer Nøx sine velproducerede tracks og unikke tekster, der bryder muren mellem det smukke og det grumsede, det mekaniske og valsende, det elektroniske og akustiske. 

Hendes performance har senest modtaget stor ros efter UHØRT Festival, hvor anmelderne bl.a. skrev:

RAPTALENTET NØX INDTOG UHØRT, SOM OM HUN ALLEREDE VAR EN SUPERSTJERNE – Soundvenue

Nøx bevægede sig ubesværet rundt på scenen, som om hun aldrig har lavet andet, mens hun spyttede sine lyrisk-imponerende og livsrealistiske tekster ud over publikum […] Det var råt, det var ægte og vanvittigt skarpt. – Undertoner


Om Nøx

De seneste to år har været en eksplosiv opadgående kurve for rapperen Nøx. Debutsinglen ”Nu” blev månedens kanon på P3, og hun var med i KarriereKanonen 2021. Den efterfølgende single ”Mer vil ha mere” havnede på P3’s Upcomingliste – og oven på den anmelderroste debutplade Walk of Shame i efteråret 2021, som indeholdt features med Xeren, Klamfyr, Josie Amadonna og Trepac, drog Nøx på Danmarks-tour. Senest er hun igen aktuel med ”Nu”, som har fået plads på soundtracket i Jonas Risvigs hypede DR-serie ’Salsa’.

Den danske rapper er kendt for sine fede live-koncerter (seneste show i København blev udsolgt på under 24 timer) og hendes koncert i Pumpehuset bliver ingen undtagelse. Publikum kan se frem til fuldt band, hemmelige gimmicks, kendte gæsteoptrædener fra den danske hiphop-scene og måske endda spritnye tracks. 

Fælles for Nøx og hendes entourage af danske hiphop-profiler er en ubetinget kærlighed til stærk lyrik, tunge trommer og originale universer, der inviterer ind i et rum, hvor man kan gi’ sig hen og slippe sin indre freak løs. 

Find billetter her: https://billetto.dk/e/nox-support-guldlokk-dj-tue-track-billetter-645694 

Find øvrig info her: 
https://www.dropbox.com/sh/grr73ma93ws66g7/AADmND5kUCViz9ZfcJ7nmTpRa?dl=0

Nøgleord

Kontakter

Martin Rahbek
martin@friendlypr.dk
+45 28345012

Billeder

Foto: Marie Hyld
Foto: Marie Hyld
Download

Information om Friendly PR