Friendly PR

50 år med Lasse & Mathilde – duoen indtager Det Kongelige Teater med stort jubilæumsshow

Del

Daniel Lanois, Pernille Rosendahl og Niels Hausgaard er blandt gæsteoptrædenerne, når Lasse & Mathilde i 50 år løber af stablen den 22. maj 2025.

Per Morten Abrahamsen

50 år! Så længe har den musikalske og sympatiske duo delt landevejen, privatlivet og en flot karriere sammen. Det bliver ikke mindst fejret med en række jubilæumskoncerter rundt i det danske land – men også med en helt særlig aften i Det Kongelige Teater. En af dem, man ikke vil gå glip af.

Daniel Lanois, Pernille Rosendahl, Niels Hausgaard og en række store overraskelser – det er, hvad der venter publikum til denne engangsforestilling i de smukkeste rammer, hvor Lasse & Mathilde sætter et flot udråbstegn ved 50 flotte og imponerende år sammen.

”Det bliver ikke større end det her, og vi glæder os så meget til en aften, hvor venner og vidner er med os på scenen,” lyder det fra duoen selv, der gennem mere end fem årtier har spillet på alt fra de allermindste scener til større musikhuse – og nu også snart Det Kongelige Teater. Og de elsker stadigvæk hvert et job.

Og med verdensstjernen, vennen og topproduceren Lanois og de store, danske navne bliver det ikke større, bedre eller mere festligt end til dén særlige koncert.

”Vi skriver stadigvæk nye sange, vi elsker at spille koncerter, og vi er bare endnu bedre nu, for vi har øvet os i 50 år. Og det allerbedste er, at vi altid har været samlere af generationer – og stadigvæk er det. At vores venner og vidner – både de gamle og de nye – er med denne aften, gør det bare helt specielt. Især for publikum. Det her sker jo kun én gang,” fortæller Lasse & Mathilde.

Koncerten markerer også 50 året for albummet Tove Ditlevsen: Pigesind – Mathilde og Lasses første musikalske møde med hinanden. Via fælles management/booking, Peter Abrahamsen, blev Mathilde Indkaldt til møde, efter Lasse havde peget på hende til at fortolke Tove Ditlevsens fine digte fra Pigesind, som Lasse komponerede smukke melodier til. Mathilde fortæller:

”Tove Ditlevsen kunne ’ikke fordrage musik’. Det lagde hun i hvert fald ud med at sige til os, da vi skulle spille og synge sangene for hende, inde på Gyldendal i Klareboderne. Det hele afhang af hendes accept. Den fik vi, og med efterfølgende våd frokost var duoen skudt i gang. Tak Tove!”

Jubilæumskoncerten Lasse & Mathilde i 50 år løber af stablen i Det Kongelige Teater d. 22. maj 2025.

Billetter kan købes her: https://www.ticketmaster.dk/event/555337

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Credit_Per Morten Abrahamsen
Credit_Per Morten Abrahamsen
Per Morten Abrahamsen
Download
Credit_Per Morten Abrahamsen
Credit_Per Morten Abrahamsen
Per Morten Abrahamsen
Download
Credit_Per Morten Abrahamsen
Credit_Per Morten Abrahamsen
Per Morten Abrahamsen
Download
Credit_Per Morten Abrahamsen
Credit_Per Morten Abrahamsen
Per Morten Abrahamsen
Download
Credit_Ole Fick
Credit_Ole Fick
Ole Fick
Download
Credit_Ole Fick
Credit_Ole Fick
Ole Fick
Download
Ole Fick
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Friendly PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Friendly PR

Sebastian modtager Musikforlæggernes Ærespris23.4.2024 08:19:06 CEST | Pressemeddelelse

For 12. år overrækker Musikforlæggerne Æresprisen til en dansk personlighed, der har gjort sig særligt bemærket i dansk musik. Gennem årene er prisen bl.a. gået til navne som Lars Ulrich, Anne Linnet, Bent Fabricius-Bjerre, Hanne Boel og Lise Cabble. Nu kan det annonceres, at årets æresprismodtager er Sebastian (Knud Grabow Christensen). Prisen overrækkes til Carl Prisen 2024, der løber af stablen tirsdag d. 30. april i Pressen, Politikens Hus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye