Julemærkefonden

Norlys i nyt strategisk partnerskab med Julemærkehjemmene

Del

Norlys og Julemærkehjemmene indgår et nyt strategisk partnerskab. Målet er at hjælpe børn i Danmark ud af mistrivsel gennem en række støtte- og indsamlingsinitiativer.

Det nye partnerskab støtter sociale fællesskaber til gavn for udsatte børn i Danmark.
Det nye partnerskab støtter sociale fællesskaber til gavn for udsatte børn i Danmark.

Sammenhængskraft og fællesskab er nøgleordene i det nye partnerskab mellem energi- og telekoncernen Norlys og Julemærkefonden, der driver Julemærkehjemmene. Og netop disse nøgleord er stærkt forankret i begge organisationer.

Julemærkehjemmene arbejder for, at ingen børn skal stå uden for fællesskabet, og tror på, at alle børn har værdi for fællesskabet. Norlys har fokus på at skabe positiv forandring gennem fællesskabet ud fra tilgangen om, at vi kan løfte mere sammen end hver for sig.

Initiativer til gavn for udsatte børn

”Vi er meget glade og stolte over, at Norlys har valgt at støtte vores arbejde for børnene. Hvert år giver vi op mod 1.000 børn et 10 ugers ophold på et af vores fem Julemærkehjem. Det er børn, som kæmper med mobning, ensomhed og mistrivsel. Hos os kommer de ind et fællesskab med andre børn og voksne, og de lærer at se sig selv og verden på en ny måde,” fortæller direktør i Julemærkefonden Søren Ravn Jensen og fortsætter:

”Med partnerskabet med Norlys får vi en økonomisk støtte, men lige så vigtigt en meget engageret samarbejdspartner som med en række initiativer kan støtte op om vores arbejde til gavn for udsatte børn fra hele Danmark.”

Ambassadørkorps i Norlys

Partnerskabet indebærer udover en økonomisk støtte, at Norlys opretter et ambassadørkorps blandt sine medarbejdere. Ambassadørkorpset skal udvikle og drive aktiviteter, som kan skabe intern synlighed om Julemærkehjemmenes arbejde og samtidig indsamle støttekroner. Norlys fordobler det beløb, som ambassadørkorpset indsamler.

”Vi synes, at Julemærkefonden gør et fantastisk arbejde. Med det nye partnerskab støtter vi de sociale fællesskaber for udsatte børn i Danmark, og samtidig aktiverer vi det interne fællesskab i Norlys. Det handler om sammenhængskraft og sammenhold - fra fællesskab til fællesskab”, siger Niels Duedahl, administrerende direktør i Norlys.

Julemærkefonden har i dag strategiske partnerskaber med en række større virksomheder. I et strategisk partnerskab udvikler virksomhederne sammen med Julemærkefonden støtteløsninger, som passer til den enkelte virksomheds værdier og muligheder. Et partnerskab er et længevarende samarbejde til fordel for børnene på Julemærkehjemmene.

Norlys

  • Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 1,7 mio. kundeforhold og 2.800 medarbejdere. Hovedsæde i Silkeborg, afdelinger i bl.a. Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.
  • Gennem særlige vækstpuljer uddeler Norlys desuden årligt 50 mio. kr. til innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling.

Julemærkehjemmene

  • Hjælper op mod 1.000 børn om året.
  • Et ophold varer 10 uger og er gratis for barnet og dets familie.
  • Julemærkehjemmene er næsten udelukkende finansieret af støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde.

Kontakter

Billeder

Det nye partnerskab støtter sociale fællesskaber til gavn for udsatte børn i Danmark.
Det nye partnerskab støtter sociale fællesskaber til gavn for udsatte børn i Danmark.
Download

Links

Information om Julemærkefonden

Julemærkefonden
Julemærkefonden
Baldersvej 3
4000 Roskilde

33133745https://www.julemaerket.dk

JULEMÆRKEHJEMMENE – GIVER BØRN EN NY START
Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven.
Julemærkehjemmene hjælper børn med at finde deres styrker og opbygge deres selvværd. Læs mere: Julemaerket.dk

Følg pressemeddelelser fra Julemærkefonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Julemærkefonden

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum