Grouleff Communications

Nordens eneste PR-bureau med fokus på robotter fylder 15 år

Del

For præcis 15 år siden stiftede en ung, kvindelig journalist dét PR-bureau, som har gjort danske robotproducenter verdensberømte. Kvinden hedder Malene Grouleff, og hun mødte ved et tilfælde nogle visionære robotnørder i Odense. Det møde inspirerede hende til at satse 100 procent på kommunikation for robot- og automationsindustrien, og satsningen har båret frugt og skabt både vækst og imponerende resultater.

46-årige Malene Grouleff er en af de første personer, som får besked, når vækstkometer som Universal Robots og Mobile Industrial Robots bliver solgt for milliardbeløb. Det er nemlig hendes specialiserede bureau, der sørger for at formidle nyhederne til verdenspressen. Hun er også velorienteret, når den lille robot-iværksætter får patent på revolutionerende opfindelser, der vil forbedre så forskellige områder som industri, ældrepleje, hospitalsdesinfektion og byggeri. Den glødende robot-fortaler siger selv;

”Jeg er vild med den rivende udvikling indenfor robotteknologi, fordi den imødegår en masse udfordringer. Teknologien forbedrer arbejdsmiljø og forhindrer nedslidning, afhjælper flaskehalse i industrien, muliggør hjemtagning af produktion og skaber et nyt dansk industrieventyr med vild vækst og nye jobs. Robotterne muliggør høj produktivitet og effektivitet samtidig med, at vi bevarer gode danske forhold indenfor løn og arbejdstid. Samtidig åbner vi mulighed for en langt mere bæredygtig og lokal produktion i alle brancher, også for eksempel landbrug.”

Grouleff Communications opererer i dag i det meste af verden og sendte for nylig sin hidtil største robot-nyhed ud til medierne i mere end 135 lande med effekt kloden rundt. Bureauet har blandt andet succes med at arrangere skræddersyede presseture og tiltrække journalister og influencere fra hele verden på besøg til events og hos virksomheder og organisationer i denJako unikke robotklynge i Danmark. Hertil kommer naturligvis mere klassiske opgaver som PR-rådgivning, produktion og formidling af nyheder, casehistorier, debatindlæg og indhold til sociale medier. 

”Dansk robotteknologi og innovation fortjener endnu mere opmærksomhed på den globale scene. Der er så mange inspirerende historier, verden skal høre. Og jeg elsker at fortælle dem!”, konstaterer den begejstrede robot-PR-ekspert og jubilar.

Grouleff Communications flytter om kort tid sit hovedkvarter i Aarhus til større lokaler for at rumme det boomende bureau, der nu tæller seks ansatte – gerne snart syv eller otte, da potentielle kunder står i kø for at komme ind i den eksklusive kundeskare, der tæller Danmarks største virksomheder indenfor automation. Udover rollen som ejerleder og CEO bestrider Malene Grouleff også tillidshverv som aktiv i RoboClusters Advisory Board, hvor hun giver sparring til robotopfindelser i opstartsfasen. Desuden driver hun portalen RobotStories.dk og er sammen med erhvervsjournalisten Carsten Steno medforfatter på en engelsksproget bog om Danmark som robotland, der udkommer i 2020.

Malene Grouleff er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, har været ansat på bl.a. DR og Computerworld, bor i Aarhus, er gift og mor til tre børn. Hent fotos her.

https://www.linkedin.com/in/grouleff/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grouleff Communications

Grouleff Communications
Filmbyen 4, 5 sal Øst
8000 Aarhus C

70 27 08 72http://www.grouleff.it/

Følg pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Fynsk stemmestyret byggerobot belønnet af EU-fonde12.9.2019 07:00:00 CESTNyhed

Den danske, stemmestyrede skærerobot fra Kobots – Voice Responsive Robotics er med topkarakter blevet tildelt 4,5 millioner kroner fra to EU-fonde, nemlig SME Instrument og Eurostars. De to fonde støtter små virksomheder på vej frem, på dels udviklings- og dels salgssiden. EU har dermed fået øjnene op for det store potentiale indenfor stemmestyrede robotter, der på en gang effektiviserer, mindsker spild og forbedrer sikkerhed og arbejdsmiljø.

Ny dansk platform giver konkurrerende robotter et fælles sprog10.9.2019 14:39:18 CESTPressemeddelelse

OnRobot i Odense lancerer nu systemet WebLogic, der på én platform gør det muligt at programmere robotter fra otte af de største producenter. Platformen gør det samtidigt muligt at anvende alle OnRobots robot-gribere som "end of arm tooling" på et stort udvalg af robotarme, noget der før ikke har været enkelt. Dermed bliver langt mere intuitivt at automatisere med et bredt udvalg af cobots og letvægtsrobotter.

Dansk robotvirksomhed på vej ud i verden2.9.2019 11:39:36 CESTPressemeddelelse

Den danske robotvirksomhed Flow Robotics, der udvikler og producerer robotter til laboratorier, indleder nu et samarbejde med VWR International A/S, der er en global leverandør af udstyr og teknologi til life science selskaber og forskningslaboratorier. Dermed skal pipetteringsrobotten flowbot ONE, der fremmer produktiviteten og forbedrer arbejdsmiljøet på laboratorier, snart sælges i alle de nordiske lande og på sigt globalt. Aftalen skal accelerere distribution og salg på et voksende marked for robotteknologi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum