Grouleff Communications

Nordens eneste PR-bureau med fokus på robotter fylder 15 år

Del

For præcis 15 år siden stiftede en ung, kvindelig journalist dét PR-bureau, som har gjort danske robotproducenter verdensberømte. Kvinden hedder Malene Grouleff, og hun mødte ved et tilfælde nogle visionære robotnørder i Odense. Det møde inspirerede hende til at satse 100 procent på kommunikation for robot- og automationsindustrien, og satsningen har båret frugt og skabt både vækst og imponerende resultater.

46-årige Malene Grouleff er en af de første personer, som får besked, når vækstkometer som Universal Robots og Mobile Industrial Robots bliver solgt for milliardbeløb. Det er nemlig hendes specialiserede bureau, der sørger for at formidle nyhederne til verdenspressen. Hun er også velorienteret, når den lille robot-iværksætter får patent på revolutionerende opfindelser, der vil forbedre så forskellige områder som industri, ældrepleje, hospitalsdesinfektion og byggeri. Den glødende robot-fortaler siger selv;

”Jeg er vild med den rivende udvikling indenfor robotteknologi, fordi den imødegår en masse udfordringer. Teknologien forbedrer arbejdsmiljø og forhindrer nedslidning, afhjælper flaskehalse i industrien, muliggør hjemtagning af produktion og skaber et nyt dansk industrieventyr med vild vækst og nye jobs. Robotterne muliggør høj produktivitet og effektivitet samtidig med, at vi bevarer gode danske forhold indenfor løn og arbejdstid. Samtidig åbner vi mulighed for en langt mere bæredygtig og lokal produktion i alle brancher, også for eksempel landbrug.”

Grouleff Communications opererer i dag i det meste af verden og sendte for nylig sin hidtil største robot-nyhed ud til medierne i mere end 135 lande med effekt kloden rundt. Bureauet har blandt andet succes med at arrangere skræddersyede presseture og tiltrække journalister og influencere fra hele verden på besøg til events og hos virksomheder og organisationer i denJako unikke robotklynge i Danmark. Hertil kommer naturligvis mere klassiske opgaver som PR-rådgivning, produktion og formidling af nyheder, casehistorier, debatindlæg og indhold til sociale medier. 

”Dansk robotteknologi og innovation fortjener endnu mere opmærksomhed på den globale scene. Der er så mange inspirerende historier, verden skal høre. Og jeg elsker at fortælle dem!”, konstaterer den begejstrede robot-PR-ekspert og jubilar.

Grouleff Communications flytter om kort tid sit hovedkvarter i Aarhus til større lokaler for at rumme det boomende bureau, der nu tæller seks ansatte – gerne snart syv eller otte, da potentielle kunder står i kø for at komme ind i den eksklusive kundeskare, der tæller Danmarks største virksomheder indenfor automation. Udover rollen som ejerleder og CEO bestrider Malene Grouleff også tillidshverv som aktiv i RoboClusters Advisory Board, hvor hun giver sparring til robotopfindelser i opstartsfasen. Desuden driver hun portalen RobotStories.dk og er sammen med erhvervsjournalisten Carsten Steno medforfatter på en engelsksproget bog om Danmark som robotland, der udkommer i 2020.

Malene Grouleff er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, har været ansat på bl.a. DR og Computerworld, bor i Aarhus, er gift og mor til tre børn. Hent fotos her.

https://www.linkedin.com/in/grouleff/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grouleff Communications

Grouleff Communications+45 28915809

Følg pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Topplacering til dansk robotvirksomhed med effektivt våben mod corona-smittespredning15.6.2020 13:00:00 CESTPressemeddelelse

Der er international hæder til Blue Ocean Robotics for UVD Robots med den revolutionerende opfindelse af en robot med ultraviolet lys til uskadeliggørelse af coronavirus samt andre virusser og bakterier. Robotics Business Review kårer nyskabelsen som en af de allervigtigste i verden på sin årlige prestigefyldte liste, RBR50, der inkluderer de 50 mest indflydelsesrige robotvirksomheder i verden. Teknologiens sundhedsmæssige gevinst og dermed vækstpotentialet på verdensmarkedet for den ubemandede desinfektionsrobot er kolossalt stort: UVD Robots kan eliminere smitterisiko fra overflader og luften på hospitaler, hoteller, kontormiljøer, fødevare- og farmaceutisk industri samt lufthavne, skoler, butiks-, pleje- og fitnesscentre m.m.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum