Nets

Nets indgår aftale med det norske sygehusvæsen

Del

Sykehusinnkjøp HF har, på vegne af de Regionale Helseforetakene, indgået en aftale med Nets om at levere betalingsterminaler og håndtere kortindløsning af Visa og MasterCard for alle offentlige sygehuse og tilhørende enheder i hele Norge.

I forlængelse af et offentligt udbud skal Nets levere mere end 1000 betalingsterminaler fordelt på flere hundrede lokaliteter under det norske sygehusvæsen. Aftalen gælder for fire år med mulighed for to gange at forlænge med yderligere et år.

Nye terminaler er allerede på plads i region vest og implementeringen i de øvrige regionale sygehusenheder finder sted i løbet af april og maj. Nets har tidligere leveret terminaler og tilhørende tjenester til en del af de regionale sygehusenheder. Aftalen medfører således både en forlængelse og udvidelse af tidligere leverancer.

Information om Nets

Nets
Nets
Lautrupbjerg 10
2750 Ballerup

44 68 44 68https://www.nets.eu/dk-da

Sykehusinnkjøp HF blev stiftet 17. december 2015 og har strategisk og operativt ansvar for indkøb på sygehusområdet.

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

Danskernes brug af Dankort i juni 20189.7.2018 09:30pressemeddelelse

I juni steg antallet af betalinger med Dankort med 4,6 % og forbruget med Dankort med 1,8 % i forhold til samme måned sidste år. Oversigt over brug af Dankort i juni 2018 2018 2017 Vækst Samlet antal betalinger med Dankort (mio.) 114,3 109,3 4,6 % Dankort-forbrug i alt (mia. DKK)* 33,1 32,5 1,8 % Dankort-forbrug fysisk handel (mia. DKK) 25,2 - - Dankort-forbrug online (mia. DKK)* 6,3 - - Dankort-forbrug øvrige** 1,6 *Tallene for forbrug og betalinger er eksklusive pengeoverførsler via mobil, hvor Dankort er brugt. Disse overførsler udgør omkring 2-3% af det totale antal betalinger med Dankort. Tallene i tabellen er afrundet for overskuelighedens skyld. ** Dækker blandt andet over selvbetjening på broer, parkering, tankstationer osv. Kontaktoplysninger: Mads Allingstrup, presserådgiver hos Nets M: +45 29 48 26 46 E: maall@nets.eu

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum