Nets

Nets lancerer Softpay sammen med Salling Group og Softpay.io

Del
Nets lancerer nu Softpay, en europæisk SoftPOS-løsning, som forvandler en mobiltelefon med Android-styresystem eller andre Android-enheder til en kontaktløs (NFC) betalingsterminal med pinkode. I Danmark lanceres løsningen i Aarhus hos landets største detail-virksomhed, Salling Group, sammen med det danske betalingsselskab, Softpay.io.
Mobiltelefoner bliver nu til kontaktløse betalingsterminaler med pinkode.
Mobiltelefoner bliver nu til kontaktløse betalingsterminaler med pinkode.

Android Softpay-løsningen gør det muligt at levere sikker og enkel kontantløs betaling.

”Med denne løsning skaber vi det mobile salgssted – ved hylden i butikken, ved bordet i restauranten, på festivaler, eller hos kunden ved indgangen eller sågar i jernbanens spisevogn. Indkøb og betaling sker, hvor kunden opholder sig og dermed er det ikke længere afgørende hvor kasseapparatet befinder sig. Løsningen øger muligheden for at fokusere indkøbsoplevelsen på de positive øjeblikke, fordi kø og ventetid ved kassen er elimineret," siger Robert Hoffmann, CEO, Nets Merchant Services.

Aarhus er først i Danmark
Salling Group, Danmarks største detailvirksomhed, har introduceret den nye Softpay-løsning som et alternativ til fysiske betalingsterminaler i Salling Aarhus. Løsningen er ved at blive udrullet i udvalgte butikker og afdelinger, hvor medarbejderne er udstyret med en Android-baseret enhed til scanning af varer, som f.eks. genopfyldning af hylder og de vil nu også kunne modtage kontaktløse betalinger på samme enhed.

”Vi har store forventninger til Softpay-løsningen og tror på, at den kan hjælpe os med at give en endnu bedre kundeoplevelse i vores butikker”, siger Jens Freiberg, Group Director IT Business Process Management i Salling Group.

Softpay-løsningen er udviklet sammen med det danske betalingsselskab Softpay.io.

“Vi kunne ikke have fundet en bedre partner end Nets og Salling Group til lanceringen af ​​Softpay.io softPOS-applikationen. Vi har store forventninger til partnerskabet”, siger Jan Lehrmann, CEO i Softpay.io.

Robert Hoffmann ser frem til at introducere Softpay og dermed re-designe processerne med udgangspunkt i kundens synspunkt.

"I dag kræves der fleksibilitet og mobilitet og med Softpay forenkler vi betalingsprocessen yderligere for forbrugere og forretningsdrivende ved at reducere kompleksitet og omforme processer med udgangspunkt i kunden. I dag har vi mere end nogensinde brug for løsninger, der skaber ensartede systemer for kunder i hele Europa", siger Hoffmann.

Om Salling Group Med over 53.000 ansatte er Salling Group Danmarks mest mangfoldige arbejdsplads. Butikker, webshops, kaffebarer, restauranter og en række unikke og kendte mærker er fordelt på tre lande. Alt sammen for at gøre hverdagen bedre. For mere information, se venligst: www.sallinggroup.com

Om Softpay.io Softpay er en virksomhed med fokus på mobile betalingsapplikationer, som forvandler mobiltelefoner og andre Android-enheder til kontaktløse betalingsterminaler med PIN (SoftPOS / Tap-to-phone løsninger). Softpays løsninger er godkendt af Visa, Mastercard og Dankort og er tilgængelige for både store og små købmænd i Europa og USA. For mere information, se venligst: https://softpay.io/

Nøgleord

Kontakter

Peter GlüsingHead of Media Relations, NordicsNets Group A/S

Tlf:29482646

Billeder

Mobiltelefoner bliver nu til kontaktløse betalingsterminaler med pinkode.
Mobiltelefoner bliver nu til kontaktløse betalingsterminaler med pinkode.
Download

Information om Nets

Nets
Nets
Klausdalsbrovej 601
DK-2750 Ballerup

+45 44 68 44 68https://www.nets.eu/

Nets formidler betalinger med bevidstheden om, at enkelthed og sikkerhed udgør fundamentet, når betalingsløsninger skal bidrage til at skabe vækst, fremdrift og gøre hverdagen lidt nemmere for banker, virksomheder og forbrugere på tværs af Europa. Læs mere på www.nets.eu Nets er en del af Nexi koncernen – en førende europæisk virksomhed i betalingsindustrien www.nexigroup.com

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

BOKIS indgår ny langsigtet aftale med Nets19.12.2022 08:45:10 CET | Pressemeddelelse

BOKIS, der står for indkøb og udvikling på betalingsområdet for medlemmer af Lokale Pengeinstitutter og Landsdækkende Banker, har indgået en ny langsigtet aftale sammen med Nets, en del af Nexi Group. I aftaleperioden, der løber frem til 31. december 2029, vil de i alt 50 danske pengeinstitutter i samarbejdet fortsætte med at udstede og håndtere betalinger med Dankort og internationale beta-lingskort via Nets.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye