Turbine Forlaget A/S

Nem og miljøvenlig rengøring for alle

Del
Ellinor Sirén har samlet sine bedste tips fra sin populære Instagramprofil Ekotipset i bogen Bæredygtig rengøring. Husmortips bliver støvet af og miljøvenlige øko-hacks til rengøringsmidler bliver formidlet i bogen, der fortæller, hvordan man gør rengøringen og oprydningen mere effektiv.
Bogens forside
Bogens forside

Lær at lave dine egne rengøringsmidler, og lær, hvordan du klarer alle typer af rengøring– fra den årlige hovedrengøring til den superhurtige overhaling. Og pas samtidig godt på miljøet og planeten ved at undgå unødvendige kemikalier.

Ellinor Sirén har med stor nysgerrighed eksperimenteret sig frem til miljørigtige løsninger på almindelige rengøringsproblemer. De irriterende kalkaflejringer i badeværelset, tomatpletter på tøjet fedtede bageplader. Hun har fundet frem til gamle husmorråd, som i den grad fortjener at leve videre, men også mange smarte øko-hacks og blandede bonustips fra nutiden.

Med hjælp fra Bæredygtig rengøring finder du ud af, hvor nemt dit hjem bliver skinnende rent, hvordan dine vinduer bliver krystalklare, hvordan du holder fugerne i badeværelset rene og meget, meget mere. 

Ellinor Sirén står bag den ultrapopulære Instragramprofil @ekotipset med mere end 670.000 følgere.

Fakta om bogen:

Titel: Bæredygtig rengøring
Forfatter: Ellinor Sirén
Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740687675
Sidetal: 208
Vejl. pris: 279,95 kr.
Udgivelsesdato: 25. november 2022

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Bogens forside
Bogens forside
Download

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Brug de vildt sunde urter17.3.2023 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

VILDT SUNDT hylder de mange magiske, interessante og spiselige planter, der findes, og inviterer dig til at opleve, hvad et drys af urternes magi kan gøre for en ret og ikke mindst dit velbefindende. Michelle Faust Lang Berthels har en ufattelig stor og varm begejstring for planter, urter og krydderier og mener, at det aldrig er for sent at gå på opdagelse i naturens eget skatkammer. Derfor har hun skrevet "Vildt sundt," der kombinerer urtehåndbog og kogebog.

Danske udvandrere kæmpede i krigen i Sydafrika3.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

I slutningen af 1800-tallet drog danskere og andre skandinaver til Sydafrika, som følge af de omfattende guld- og diamantfund i landet, i håbet om at skabe en bedre tilværelse. Udvandrerne kom i klemme i en konflikt, der udviklede sig til Den Anden Boerkrig, og deres dramatiske historie er ikke tidligere blevet samlet og fortalt. Det gør historiker Peter Agerbo Jensen nu noget ved med bogen "I Krig under Sydkorset."

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum