Nanoleaf

Nanoleaf introducerer de første Matter-kompatible lyspaneler

Del

Nanoeaf lancerer fire intelligente lysprodukter, som er kompatible med den spritnye forbindelsesstandard Matter, der skal få smart-home-enheder fra forskellige producenter til at tale problemfrit sammen.

Nanoleaf, den globale leder inden for innovativ smart-home-belysning, lancerer nu fire nye Matter-kompatible pærer og lysbånd (Bulp & Lightstrip) i Essentials-linjen - de første belysningsprodukter der fungerer med Matter. Den innovative Matter-kompatible produktserie – der inkluderer A19, GU10 pærer og et lysbånd – markerer Nanoleafs forpligtelse på at skabe den mest problemfri oplevelse for sine brugere og viser vejen for fremtidens smarte hjem.

De nye Matter-kompatible tilføjelser til Essentials-serien gør det muligt at oplyse hele dit hjem med RGBW-lyspaneler, som er nemme at betjene. Bulbs og Lightstrip rummer 16M+ farvemuligheder samt ultralyse, justerbare hvide farvenuancer (med farvetemperaturer fra 2700-6500K), og de kan samtidig afspille dynamiske farveskiftende lysscener, som kan kontrolleres og justeres efter egne ønsker med Nanoleaf-appen.

Med den stemme assistent eller app, du foretrækker, kan du kontroller lyset via Matters Multi-Admin-funktion. Du kan indstille, hvornår og hvordan palerne skal lyse i løbet af dagen – og dermed skabe et lys efter dine helt personlige ønsker i både stue, soveværelse, køkken, kontor osv.

"Vi er utrolig stolte af at kunne lancere vores første Matter-parate belysningsprodukter," siger Gimmy Chu, CEO og medstifter af Nanoleaf. "I de seneste to år har vores team arbejdet målrettet på at skabe disse produkter, og vi har arbejdet meget tæt sammen med Connectivity Standards Alliance og Matter Working Group for at virkeliggøre visionen om interoperabilitet og sikkerhed. Vi mener, at det at skabe en samlet oplevelse, der gør det muligt for alle enheder at arbejde problemfrit sammen, er et springbræt mod at skabe en endnu mere intelligent, automatiseret og dermed virkelig smart smart-home-oplevelse."

Nanoleaf arbejder desuden på at afsløre en række nye Matter-kompatible produkter på CES 2023, som yderligere kan udvide mulighederne for problemfri og automatiseret belysning i hjemmet.

De Matter-kompatible Essentials Smart Bulbs & Lightstrips vil være tilgængelige i detailhandlen i begyndelsen af 2023 samt på shop.nanoleaf.me. Priserne vil variere fra ca. 149,- til 370,- danske kr. (19,99 – 49,99 Euro).

Læs mere og se video om Matter her: https://csa-iot.org/newsroom/matter-making-the-smart-home-more-connected/ 

Billeder af de omtalte produkter kan findes her: https://nanoleaf.app.box.com/s/eh310734ly3jy47udnu1za77xn1stfd2

Produkt-test eller gaveidé til en konkurrence? Medier, som ønsker at teste og anmelde et Nanoleaf-produkt, eller som gerne vil kunne tilbyde et Nanoleaf-produkt som præmie i en konkurrence, kontakt venligst Nanoleafpressedk@kontekstkommunikation.dk.

Nøgleord

Billeder

Information om Nanoleaf

Nanoleaf
NanoleafNanoleaf er en teknologi- og IoT-virksomhed, som ændrer verden med innovative smart-home-løsninger, der kan forvandle almindelige oplevelser og gøre dem ekstraordinære. Med tankevækkende design og ved at indbygge intelligent teknologi i produkterne åbner Nanoleaf for en ny æra inden for smart homes med den største grad af individuel tilpasning. Alle Nanoleafs produkter bygger på filosofien om 'Smarter by Design'.

Nanoleaf blev grundlagt i 2012 af tre ingeniører, der ønskede at tænke nyt og ruske op i lysindustrien. Virksomheden har i dag kontorer i Toronto, Shenzhen, Paris, Hong Kong og Filippinerne. Nanoleaf består af lidenskabelige og nytænkende problemløsere, som stræber efter at transformere og omforme den måde, vi oplever vores verden på. Læs mere om Nanoleaf her:nanoleaf.me

Mediehenvendelser til Nanoleaf i Danmark kontakt venligst: nanoleafpressedk@kontekstkommunikation.dk

Følg pressemeddelelser fra Nanoleaf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.