Nanoleaf

Nanoleaf afslører nye Matter-kompatible produkter på CES 2023

Del

Nanoleaf – pioneren inden for smart og intelligent belysning – lancerer i dag i en række nye Matter-kompatible smart home-produkter på CES 2023, der åbner endnu flere muligheder for at indrette hjemmet og arbejdspladsen med flotte, funktionelle og automatiserede lyskilder og lysdesigns.

1 - Nanoleaf 4D - TV Screen Mirror Camera og Lighstrips Smarter Kit

Med Nanoleaf 4D bliver underholdningen løftet langt ud over selve skærmen, du kigger på. 4D TV Smarter Kit leveres med et Screen Mirror-kamera og en Matter-kompatibel Smart Addressable Lightstrip, der med den nye Sync+ -teknologi kan forvandle dine yndlingsfilm og -spil til anderles store sanseoplevelser. Med fire Screen Mirror-tilstande at vælge imellem og 50 programmerbare zoner på Lightstrip (der leveres i længder på 3,8 og 5 meter), får brugerne fuld frihed til selv at indrette deres underholdningsoplevelse. Kameraet kan sættes i toppen eller bunden af TV'et, mens Lightstrip nemt kan opsættes med snap-on beslag og medfølgende klæbemidler. 

Nanoleafs nye Sync+ -teknologi aktiverer ikke kun Screen Mirror med dit TV, men kan også synkronisere med alle dine Nanoleaf-belysningsprodukter på en måde, så du føler, at du befinder dig midt i filmen du ser, eller spillet du har gang i. Sync+ gør det også muligt at afspille dynamiske belysningsscener på tværs af din Nanoleaf-lysopsætning, og synkronisere klare farver og animationer, så en enkelt scene som "Aurora Borealis" og "Vibrant Sunrise" afspilles kontinuerligt i hele rummet.

Nanoleaf 4D TV Smarter Kit kommer på markedet i andet kvartal 2023 til to størrelser: 55”-65” og 70”-80”.

2 - Sense+ Smart Controls og "Nala" Automation Learning Assistant

Nanoleafs Sense+ Controls-produktserien tilbyder en unik smart lighting-oplevelse. Sense+ Controls-serien, der er Matter-kompatibel og kører på Thread, inkluderer en kablet Smart Light Switch, en Wireless Smart Light Switch og Nala Learning Bridge. Alle tre produkter har indbyggede bevægelses- og ambient-lys-sensorer, så du kan tilpasse lyset til netop dit hjem og automatisere dine daglige rutiner og personlige tidsplaner. Nala Learning Bridge fungerer også som en Thread Border-router og som en farveskiftende natlampe med et blødt skær, når du bare har brug for en smule lys om aftenen.

Sense+-produkterne fungerer sammen med Nanoleafs nye intelligente Automations Learning Assistant – som kaldes Nala – og ’lærer’ på den måde dine daglige rutiner at kende. Nala er en kraftfuld læringsassistent, den første af sig slags, der skaber individuelt tilpassede automatiseringer, og som giver dig den perfekte belysning præcis hvornår, hvordan og hvor du vil have det – i forhold til at tænde og slukke lyset, justere lysstyrken, styre farverne, vælge af lysdesigns og meget mere. Over tid vil brugerne opnå en intelligent og håndfri oplevelse med den smarte belysning i deres hjem. Nalas automatiserede læringsteknologi er aktiveret via Nala Learning Bridge; eksisterende Nanoleaf Thread Border Routere* vil også kunne opgraderes til at fungere som en Nala Bridge.

Kort sagt, med Sense+ Controls og Nala-teknologien kan dine lys på en måde ‘tænke selv’, så du kan tænke på noget andet! Sense+ Controls er vinderen af dette års CES Innovation Awards og kommer i handlen i tredje kvartal 2023.

3 - Nanoleaf Skylight - smart og modulære loftsamaturer  

Nanoleaf Skylight er det første modulære loftsarmatur, der fungerer med Matter, og det giver brugerne fuld kontrol over såvel design som spredningen af loftslyset. Ligesom med Nanoleafs modulære lyspaneler til vægge, ønsker Nanoleaf at gentænke loftarmaturindustrien ved at designe Skylight med kvadratiske modulære RGBW LED-paneler, der kan arrangeres i mange forskellige designs.

Med Skylight kan man både vælge et skarpt og funktionelt hvidt lys til hverdagsbrug – og mellem over 16 millioner dynamiske farver, som kan justeres i forhold til lysstyrke, farvetemperaturer, og hvornår de skal tændes og slukkes. Skylight har desuden alle de smarte funktioner, som Nanoleafs brugere har lært at kende og elske, inklusive Rhythm Music Visualizer, Screen Mirror, Dynamic Lighting Scenes og Group Scenes. Det modulære loftarmatur fungerer også som Thread Border-router og leveres med indbyggede Sense+-sensorer, der registrerer bevægelse og ambient lys og åbner for flere automatiserede belysningsmuligheder i dit hjem.

Nanoleaf Skylight kommer på markedet i tredje kvartal 2023.

 

4 - Essentials Bulbs & Lightstrips - First Thread Over Matter Lighting 

De nye Matter-certificerede Essentials-pærer (A19, BR30, GU10 og en forsænket downlight) samt Lightstrips kan oplyse hele dit hjem med et skarpt og funktionelt hvidt lys samt med dybe dynamiske farver og scener De kan både indgå i hverdagsbelysningen og bruges til at skabe spændende designs og lysstemninger, der passer til forskellige aktiviteter og situationer. Essentials Bulbs & Lightstrips kommer på markedet i første kvartal af 2023

Hele Nanoleafs produktlinje af lyspaneler og ‘lyslinjer’ (produkterne Shapes, Elements, Canvas og Lines) vil kunne opgraderes til Matter senere i 2023 gennem en nem softwareopdatering.

*Nanoleaf Thread Border Routere inkluderer Shapes, Elements, Lines samt den kommende Nala Learning Bridge.

Er du så heldig at være med på CES 2023? Så kan du fra 5.- 8. januar finde Nanoleaf her, hvor du både kan se produkterne og finde talspersoner: Venetian Expo, Level 2, Halls A-D, Booth #50335.

Se billeder vedhæftet - for flere billederkontakt venligst: Nanoleafpressedk@kontekstkommunikation.dk

Produkt-test eller gaveidé til en konkurrence? Medier, som ønsker at teste og anmelde etNanoleaf-produkt, eller som gerne vil kunne tilbyde et Nanoleaf-produkt som præmie i en konkurrence, kontakt Nanoleafpressedk@kontekstkommunikation.dk.

 

Nøgleord

Billeder

Information om Nanoleaf

Nanoleaf
NanoleafNanoleaf er en teknologi- og IoT-virksomhed, som ændrer verden med innovative smart-home-løsninger, der kan forvandle almindelige oplevelser og gøre dem ekstraordinære. Med tankevækkende design og ved at indbygge intelligent teknologi i produkterne åbner Nanoleaf for en ny æra inden for smart homes med den største grad af individuel tilpasning. Alle Nanoleafs produkter bygger på filosofien om 'Smarter by Design'.

Nanoleaf blev grundlagt i 2012 af tre ingeniører, der ønskede at tænke nyt og ruske op i lysindustrien. Virksomheden har i dag kontorer i Toronto, Shenzhen, Paris, Hong Kong og Filippinerne. Nanoleaf består af lidenskabelige og nytænkende problemløsere, som stræber efter at transformere og omforme den måde, vi oplever vores verden på. Læs mere om Nanoleaf her:nanoleaf.me

Mediehenvendelser til Nanoleaf i Danmark kontakt venligst: nanoleafpressedk@kontekstkommunikation.dk

Følg pressemeddelelser fra Nanoleaf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nanoleaf

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum