Lolland Kommune

Nakskov 2030 flytter i nye lokaler

Del

Efter et år i LF Business Box på Axeltorv flytter Nakskov 2030 den 1. december 2021 ind i nyrenoverede lokaler i stueetagen Søndergade 2.

Foto: Nakskov 2030
Foto: Nakskov 2030

"Vi har være glade for at bo i LF Business Box på Axeltorv. Det er velfungerende kontorer, og det har været nemt for os at komme i gang. Nakskov 2030 ønsker at invitere til mere dialog og inddragelse, hvilket coronarestriktionerne har gjort vanskeligt frem til nu. Med ophævelsen af restriktionerne er det nu muligt. Det skal de nye lokaler understøtte," siger programdirektør Tim Jeppesen.

Underetagen i Søndergade 2 bliver indrettet til arbejdspladser for sekretariatets fire medarbejdere, der vil være mødefaciliteter, mulighed for at samarbejdspartnere kan låne et skrivebord, og der vil være plads til mindre udstillinger og borgermøder.

"Nu hvor det er blevet muligt igen, vil vi gerne tættere på borgerne og mere i dialog med byen. De nye lokaler gør os meget synlige i gadebilledet, og alle kan gå ind til os og få en snak om Nakskov 2030 og Nakskovs udvikling. Vi får gode muligheder for at præsentere udstillinger og materiale, som både informerer og inspirerer til samtaler," lyder det fra Tim Jeppesen.

På Nakskov Kulturdag den 1. oktober 2021 vil der være åbent i Søndergade 2 kl. 17-18. Midt i byggerodet vil Nakskov 2030 være til stede og fortælle om tankerne bag de nye lokaler.

Fakta om Nakskov 2030

Nakskov 2030 gennemføres i et partnerskab bestående af Lolland Kommune, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal og Realdania.

Nakskov 2030 er et ambitiøst initiativ, der skal sende Nakskov godt ind i fremtiden. Målet er en langsigtet positiv udvikling i Nakskov, som skal være en levende og attraktiv by for både borgere, besøgende og erhvervsdrivende og en stærk hovedby for hele Lolland. Initiativet bygger på grundige analyser og på udviklings- og investeringsplanen ’Nakskov 2030’, som er vedtaget i Lolland Kommune i 2019.

Nakskov 2030 koncentrerer udviklingen tre steder: I bymidten, på havnen og omkring Hestehoved og fjorden. Her skal en række konkrete projekter tilsammen skabe bedre byrum og nye oplevelser med udgangspunkt i områdets særlige kvaliteter: Den historiske bymidte, den rå industrihavn og den trygge og rolige Nakskov Fjord.

Nøgleord

Kontakter

Tim JeppesenProgramdirektør for Nakskov 2030

Tlf:40 89 41 24

Billeder

Foto: Nakskov 2030
Foto: Nakskov 2030
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skoleområdet i Lolland og Guldborgsund Kommune har fået et kompetenceløft24.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lolland og Guldborgsund Kommune har fra 2016 til 2020 arbejdet med projektet Kompetenceudvikling i praksis (KUP) gennem en bevilling på 36 mio. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaals folkeskoledonation. Projektet har haft fokus på at styrke elevernes læring og trivsel ved at opbygge en refleksions- og feedbackkultur hos medarbejdere, ledelse og forvaltning på skoleområdet. Projektet er nu blevet evalueret af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). I evalueringen konkluderes det, at projektet har skabt et godt fundament for det videre arbejde med udviklingsindsatserne på skolerne, og at de positive resultater også er relevante for andre kommuner i landet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum