Lolland Kommune

'Nakskov 2030' ansætter programdirektør

Del

I april måned blev Nakskov 2030 lanceret. Bag det ambitiøse udviklingsprojekt står Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden, som sammen har afsat 150 millioner kroner til initiativet, der de kommende år skal sende Lollands gamle købstad og industriby sikkert ind i fremtiden. Umiddelbart efter lanceringen blev stillingen som programdirektør for initiativet slået op, og efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt kan man nu præsentere Tim Jeppesen som programdirektør for Nakskov 2030.

Tim Jeppesen er 53 år og starter 1. august. Han har læst økonomi på Odense Universitet, hvortil siden er kommet bl.a. en ph.d., en lederuddannelse og en uddannelse i strategisk byledelse.

Tim har en bred og solid erfaring med fra både den kommunale verden, det private erhvervsliv, staten og forskningsverdenen. Her har han blandt mange opgaver bl.a. arbejdet med topledelse, strategi, etablering af partnerskaber og byudvikling.

”Ansættelsesudvalget er rigtig glad for, at få Tim Jeppesen i spidsen for Nakskov 2030-initativet. Tim kommer med solid uddannelsesmæssig og praktisk erfaring inden for såvel ledelse, samarbejde og by- og områdefornyelse. Tim har kvalifikationerne, og så har han bevist, at han også kan levere ude i virkeligheden, når enderne skal mødes, og borgere, investorer og samarbejdspartnere skal løfte sammen. Det er netop de kompetencer, som også er så afgørende i de kommende års arbejde i Nakskov. I Lolland Kommune glæder vi os til samarbejdet”, siger Bjarne Hansen, direktør i Lolland Kommune.

Tim Jeppesen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune og siger selv om den nye ansættelse:

"Nakskov 2030 er et vildt spændende initiativ, der skal styrke Nakskov, så byen også i fremtiden er en levende og attraktiv by. Nakskov har nogle meget store potentialer i bymidten, industrikulturen og fjorden, som jeg glæder mig enormt til at være med til at udvikle sammen med byens borgere og bringe i spil i projektet."

Privat bor Tim i Svendborg og har to børn.

Om Nakskov 2030

Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden har tilsammen afsat 150 millioner kroner til initiativet Nakskov 2030. Et ambitiøst udviklingsprojekt der vil sende den gamle købstad og levende industriby godt ind i fremtiden.

Visionen er en langsigtet positiv udvikling af Nakskov med turisme som løftestang. Nakskov skal være en levende og attraktiv by for både borgere, besøgende og erhvervsdrivende og en stærk hovedby, der skaber vækst og udvikling til gavn for hele Lolland.

Nakskov har unikke fordele og aktiver, der kan bruges som løftestang for ny udvikling. For eksempel en enestående fjordnatur, en historisk bymidte og en rå og levende erhvervshavn.

Udviklingen vil være centreret omkring Hestehovedet og fjorden, havnen og bymidten. 12 konkrete projekter skal tilsammen skabe mere bedre byrum, mere overnatningskapacitet og nye oplevelser.

Læs mere om Nakskov 2030 her og følg projektet på dets Facebook-side.

Nøgleord

Kontakter

Tim JeppesenProgramdirektør for Nakskov 2030 pr. 1. august

40 89 41 24

Billeder

Tim Jeppesen starter som programdirektør for Nakskov 2030 den 1. august 2020.
Tim Jeppesen starter som programdirektør for Nakskov 2030 den 1. august 2020.
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Fire arkitektfirmaer skal konkurrere om at bidrage til udviklingsplan for Nakskov Havn7.9.2020 13:36:56 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommune, Realdania og A.P. Møller Fonden lancerede i april 2020 et samlet initiativ til udvikling af Nakskov. Det skete i forlængelse af udviklings- og investeringsstrategien Nakskov 2030, som kommunen vedtog i 2019. Initiativet har særligt fokus på at styrke tre områder, hvor potentialet for udvikling er størst: havnen, bymidten og Hestehoved. Den samlede projektøkonomi er mindst 150 millioner kr. Fire arkitektfirmaer er nu udvalgt til at deltage i en projektkonkurrence om at bidrage til en samlet udviklingsplan for Nakskov inderhavn.

Ny rådgivningscafé hjælper borgere med psykiske eller sociale udfordringer1.9.2020 11:37:28 CESTPressemeddelelse

Mandag den 7. september slår Lolland Kommune dørene op for et nyt rådgivnings- og vejledningstilbud til alle borgere mellem 18 og 65 år, som oplever psykiske og/eller sociale udfordringer. Rådgivningscaféen er fysisk placeret på bibliotekerne i Maribo og Nakskov. Her kan man henvende sig anonymt og blandt andet få hjælp til budgetplanlægning, til at forstå post fra det offentlige og til at skabe overblik over hverdagen. Pårørende er også velkomne til at benytte sig af Rådgivningscaféen.

National Flagdag for veteraner i Lolland Kommune28.8.2020 06:10:00 CESTPressemeddelelse

For sjette år i træk hylder Lolland Kommune og de lollandske soldaterforeninger nuværende og tidligere udsendte og deres pårørende 5. september. Alle er velkomne til at deltage i den officielle højtidelighed ved Veteranstenen foran stationen i Nakskov fra kl. 11.00 til 11.30 og i den efterfølgende kirkelige højtidelig i Sankt Nikolai Kirke fra kl. 12.00 til 12.45. Dagen rundes af med en lukket reception for kommunens veteraner i Toldboden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum