Lolland Kommune

'Nakskov 2030' ansætter programdirektør

Del
I april måned blev Nakskov 2030 lanceret. Bag det ambitiøse udviklingsprojekt står Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden, som sammen har afsat 150 millioner kroner til initiativet, der de kommende år skal sende Lollands gamle købstad og industriby sikkert ind i fremtiden. Umiddelbart efter lanceringen blev stillingen som programdirektør for initiativet slået op, og efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt kan man nu præsentere Tim Jeppesen som programdirektør for Nakskov 2030.

Tim Jeppesen er 53 år og starter 1. august. Han har læst økonomi på Odense Universitet, hvortil siden er kommet bl.a. en ph.d., en lederuddannelse og en uddannelse i strategisk byledelse.

Tim har en bred og solid erfaring med fra både den kommunale verden, det private erhvervsliv, staten og forskningsverdenen. Her har han blandt mange opgaver bl.a. arbejdet med topledelse, strategi, etablering af partnerskaber og byudvikling.

”Ansættelsesudvalget er rigtig glad for, at få Tim Jeppesen i spidsen for Nakskov 2030-initativet. Tim kommer med solid uddannelsesmæssig og praktisk erfaring inden for såvel ledelse, samarbejde og by- og områdefornyelse. Tim har kvalifikationerne, og så har han bevist, at han også kan levere ude i virkeligheden, når enderne skal mødes, og borgere, investorer og samarbejdspartnere skal løfte sammen. Det er netop de kompetencer, som også er så afgørende i de kommende års arbejde i Nakskov. I Lolland Kommune glæder vi os til samarbejdet”, siger Bjarne Hansen, direktør i Lolland Kommune.

Tim Jeppesen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune og siger selv om den nye ansættelse:

"Nakskov 2030 er et vildt spændende initiativ, der skal styrke Nakskov, så byen også i fremtiden er en levende og attraktiv by. Nakskov har nogle meget store potentialer i bymidten, industrikulturen og fjorden, som jeg glæder mig enormt til at være med til at udvikle sammen med byens borgere og bringe i spil i projektet."

Privat bor Tim i Svendborg og har to børn.

Om Nakskov 2030

Lolland Kommune, Realdania og A. P. Møller Fonden har tilsammen afsat 150 millioner kroner til initiativet Nakskov 2030. Et ambitiøst udviklingsprojekt der vil sende den gamle købstad og levende industriby godt ind i fremtiden.

Visionen er en langsigtet positiv udvikling af Nakskov med turisme som løftestang. Nakskov skal være en levende og attraktiv by for både borgere, besøgende og erhvervsdrivende og en stærk hovedby, der skaber vækst og udvikling til gavn for hele Lolland.

Nakskov har unikke fordele og aktiver, der kan bruges som løftestang for ny udvikling. For eksempel en enestående fjordnatur, en historisk bymidte og en rå og levende erhvervshavn.

Udviklingen vil være centreret omkring Hestehovedet og fjorden, havnen og bymidten. 12 konkrete projekter skal tilsammen skabe mere bedre byrum, mere overnatningskapacitet og nye oplevelser.

Læs mere om Nakskov 2030 her og følg projektet på dets Facebook-side.

Nøgleord

Kontakter

Tim JeppesenProgramdirektør for Nakskov 2030 pr. 1. august

Tlf:40 89 41 24

Billeder

Tim Jeppesen starter som programdirektør for Nakskov 2030 den 1. august 2020.
Tim Jeppesen starter som programdirektør for Nakskov 2030 den 1. august 2020.
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Elever som valgte Søllested Skole, da Horslunde Skole lukkede, har fortsat kørsel27.6.2025 10:58:11 CEST | Pressemeddelelse

Klima-, Teknik- og Miljøudvalget har besluttet, at de elever som valgte at starte i Landsbyordningen i Søllested, da skolen i Horslunde lukkede, fortsat kan blive befordret, selvom busrute 774 mellem Horslunde Terminal og Søllested Landsbyordning lukker pr. 29. juni 2025. Ordningen gælder for de elever, som kommer direkte fra den lukkede skole i Horslunde, samt for de elever, der dags dato har ladet sig indskrive i Landsbyordningen i forvisning om, at de kunne køre til skole med bus. Forældrene skal, som hidtil, betale hvad der svarer til buskortet på den tidligere rute. Den særlige aftale om befordring gælder i maksimalt 7 år. Således kan elever, der er indskrevet og starter i 0. klasse efter sommerferien, gøre deres skolegang færdig i Søllested Landsbyordning. Da der er tale om frit skolevalg skal alle eleverne, der benytter ordningen betale et beløb svarende til et almindeligt buskort. Tine Vinther Clausen, der er formand for Klima-, Teknik- og Miljøudvalget, fortæller: "I forbindel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye