Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Ny Fotoklub udstiller i X-rummet

Del

I august måned udstiller Næstved Ny Fotoklub ”Billeder taget i en coronatid” i X-rummet på Næstved Bibliotek.

Foto: Michael Herlo Kristiansen
Foto: Michael Herlo Kristiansen

Næstved Ny Fotoklub er en gruppe glade amatørfotografer med lyst til at dele fotograferingens glæder med hinanden. Her er alle velkomne, uanset om de er nybegyndere eller har taget billeder i længere tid.

Billeder taget i en coronatid
"I en periode, hvor det har været svært at dyrke de sociale sammenhænge, valgte Næstved Ny Fotoklub at tage på ture. Udendørs måtte man stort set hele perioden mødes 10 mennesker, så vi udstyrede os med kamera og tålmodighed og tog billeder. Det er der kommet den serie ud af, som vi udstiller lige nu”, fortæller Aja Andersen fra fotoklubben.

I udstillingen deltager 13 fotoentusiaster:

Aja Andersen, Jess Schomann, Lars Brandt, Lars Jensen, Lars Linnemann, Lise Engskov, Martin Lorentzen, Michael Herlo Kristiansen, Morten Løjmand, Per Gade, Tom Nielsen, Ulla Tybjerg, True Larsen.

Landskaber, natur og enkelte portrætter
Motivvalget i de 35 fotografier afspejler de udendørs arbejdsbetingelser. Her er natur, landskaber og enkelte – udendørs – portrætter. Næstved Ny Fotoklubs medlemmer spænder fra nybegyndere til mere rutinerede fotografer. Klubbens medlemmer hjælper hinanden med at få styr på teknikken, deler erfaringer og ser hinandens billeder og er konstruktive i forhold til det, man ser.

Læs mere om Næstved Ny Fotoklub på : www.naestved-ny-fotoklub.dk

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Kontakter

Billeder

Foto: Michael Herlo Kristiansen
Foto: Michael Herlo Kristiansen
Download
Foto: Lars Linnemann
Foto: Lars Linnemann
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum