Mosaikhjørnet A/S

MUREREVENT I GLOSTRUP - Epoxyspartel og -fuger

Del

Har du endnu ikke fuget med LITOKOL epoxy, så har du her chancen for at stille kritiske spørgsmål til eksperterne fra Italien.

Kom til murerevent hos Mosaikhjørnet i Glostrup, hvor vi har fokus på epoxy fra Litokol.


TID

Tirsdag den 10. januar 2023 kl. 16.00-18.30
Vi serverer smørrebrød og en tår at drikke til eventet


STED

Projektafdelingen på Kirkebjerg Parkvej 7, 2605 Brøndby
100 m fra butikken


TILMELDING

Skriv til Morten på mvp@mosaikhjornet.dk - tilmelding senest d. 6. januar


Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig og dine kollegaer.

NB! Har man først tilmeldt sig, men bliver forhindret i at komme, skal afbud ligeledes sendes til Morten, så vi kan tilbyde pladsen til en anden. I tilfælde af manglende fremmøde uden afbud, vil I blive faktureret et gebyr på kr. 150.- ex. moms.


Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer til en lærerig aften!


De bedste hilsner

Mosaikhjørnet

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med 60 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Årets bedste detailelev er nu i job: ”Det er ikke alle, der finder glæden ved en universitetsuddannelse”23.1.2023 12:47:26 CET | Pressemeddelelse

29-årige Peter André Søndergaard Pedersen fra Næstved blev i sommer kåret som årets bedste detailelev af Dansk Industri og HK Handel efter at have ydet en særlig indsats i sin læretid hos Mosaikhjørnet i Brønshøj. I dag er han udlært og fastansat i samme virksomhed, hvor han er havnet på den helt rette hylde, selv om vejen hertil ikke har indeholdt studenterhue og universitetsuddannelse.

Studieboligen: Sådan vælger du fliser til det lille badeværelse3.10.2022 12:22:00 CEST | Pressemeddelelse

Studiestart står for døren, og det betyder, at mange unge skal i gang med at indrette studieboligen. Her er pladsen ofte knap, hvilket ikke mindst gælder på badeværelserne i landets største byer. Derfor kommer flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet med sine bedste råd til, hvordan du i forbindelse med en klargøring af studieboligen bedst muligt kan indrette det lille badeværelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum