Landbrug & FødevarerLandbrug & Fødevarer

Moderne landbrug indtager Tivoli

Del

Landbruget indtager plænen i Tivoli og byder velkommen til en moderne høstfest, der indeholder både traktorer og selvkørende maskiner. Det hele åbner lørdag den 29. august klokken 12.

Tivoli vil samarbejde med Landbrug & Fødevarer tage hul på sommerens største mad- og vinfestival i København fra fredag den 29. august.

Her vil land og by mødes, når landbrugsmaskinerne indtager plænen og landets førende gastronomi bliver præsenteret for publikum.

"I år giver vi københavnerne og danskerne mulighed for at komme helt tæt på det moderne landbrug, når landbrugsmaskiner i alle afskygninger ruller ind på Plænen i Tivoli lørdag. Coronakrisen har gjort det svært at invitere danskerne ud på de mange gårde, men nu bringer vi landbruget ind i byen. Det bliver en moderne høstfest, som jeg håber, publikum tager godt imod", siger Anne Arhnung, adm.direktør i Landbrug & Fødevarer. 

Festivalen åbner officielt med snoreklip foran udstillingen af landbrugsmaskiner klokken 12, lørdag den 29. august.

Information om Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
Axelborg, Axeltorv 3
1609 København V

3339 4000https://www.lf.dk/

Der vil fra tidlig morgen være gode billedmuligheder for medier, når de store landbrugsmaskiner transporteres ind i parken. 

Desuden vil både L&F samt Tivoli være tilgængelig for en kommentar til initiativet med Mad & Vin Festival i forbindelse med åbningen. 

 

For mere information om adgang til Tivoli samt genrelle spørgsmål om arrangementet, kontakt: 

L&F Pressetelefon

33394520 / mail: sgsc@lf.dk 

Tivolis pressevagt
33750738

 

Følg pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landbrug & Fødevarer

Økologieksporten er næsten fordoblet på fem år – men coronaen giver udfordringer8.12.2020 08:48:27 CETPressemeddelelse

Danmark fastholder sin position som et stærkt økologiland. Eksporttallene fra 2019, som netop er offentliggjort, viser, at eksporten af økologiske varer steg i 2019 og endte med et resultat på tre mia. kroner. Det betyder, at den økologiske eksport er næsten fordoblet på fem år. Verden har dog forandret sig meget i 2020, hvor corona-virus har domineret verdensmarkedet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum