Lolland Kommune

Mød lokale virksomheder på jobmesse

Del
Lolland er midt i en rivende udvikling, og mange lokale virksomheder efterspørger arbejdskraft på flere forskellige områder. Lolland Kommunes Virksomhedsservice afholder derfor nu for første gang en stor jobmesse, hvor kommunens jobsøgende og en bred vifte af lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner får mulighed for at komme i kontakt med hinanden. Jobmessen finder sted i Maribo Hallerne onsdag den 8. marts kl. 9-12.

”I Lolland Kommune investerer vi stærkt i at få flere ledige ind på arbejdsmarkedet, og Jobmessen er en del af vores mange indsatser for at bringe lokale virksomheder og jobsøgende tættere på hinanden. På Jobmessen kan de jobsøgende komme i dialog med virksomhederne på en mere uformel måde end ved en traditionel jobsamtale, og samtidig er der gode chancer for at få øjnene op for jobmuligheder, man måske ikke kendte til i forvejen. Vi har ikke tidligere afprøvet konceptet, så det bliver spændende at se, hvordan det går. Det tegner indtil videre rigtig godt. Der har i hvert fald været stor interesse og opbakning fra virksomheder og uddannelsesinstitutioner,” fortæller leder af Jobcenter Lolland Charlotte Lund Andreasen.

Jobcentret har inviteret en lang række lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at deltage på messen, og der vil være mulighed for at møde repræsentanter fra flere forskelligartede erhverv og uddannelser. Heriblandt hotel-, restaurations- og turismebranchen, hvor der er et stort behov for ansatte til den forestående sommersæson.

Der er sendt invitationer ud til de ledige, som er tilknyttet Jobcentret, men man er også velkommen til at møde op, selvom man er i job og ikke har modtaget en direkte invitation. Jobmessen er åben for alle interesserede, og det er gratis at deltage.

”Vi håber selvfølgelig, at både virksomheder og jobsøgende får noget brugbart ud af messen i form af inspiration og nye kontakter, som kan føre til, at flere finder lige netop de medarbejdere eller dét job, de ønsker sig. Hvis Jobmessen bliver en succes, er det planen at gøre den til en årligt tilbagevendende begivenhed,” siger Charlotte Lund Andreasen.

Jobcenter Lolland opfordrer jobsøgende til at opdatere og medbringe deres CV på dagen. På www.lolland.dk/jobmesse er der en oversigt over alle de virksomheder og uddannelsesinstitutioner, der deltager på messen. Det er en god idé at orientere sig her og forberede sig på, hvem man gerne vil nå at snakke med på dagen.

Nøgleord

Kontakter

Charlotte Lund Andreasen
Jobcenterleder, Lolland Kommune
Tlf. 24 92 84 71


Mogens Kirsten
Virksomhedskonsulent, Jobcenter Lolland
Tlf. 27 15 29 70


Peter Kamper
Virksomhedskonsulent, Jobcenter Lolland
Tlf. 21 47 73 43

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Afgjort i Landsretten: Danske kommuner får ansvaret for grønlandske udviklingshæmmede borgere27.3.2023 13:36:16 CEST | Pressemeddelelse

Udgifter i millionklassen og svage borgere, der bliver efterladt i en gråzone. Det er konsekvensen, efter at der fredag den 24. marts er faldet dom i Landsretten i en sag, hvor Sermersooq Kommune i Grønland har rejst krav mod blandt andet Lolland Kommune i Danmark. Dommen betyder, at danske kommuner får pligt til at betale, hvis udviklingshæmmede borgere fra Grønland begår kriminalitet, mens de er anbragt i Danmark. Lolland Kommune har besluttet at anke dommen til Højesteret.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum