Grouleff Communications

Mobile Industrial Robots tilbyder leasing af robotter med ny finansieringsmodel

Del

Nyt initiativ fra den danske globale markedsleder inden for autonome mobile robotter giver virksomheder mulighed for at anvende logistikrobotter for helt ned til 27 kroner i timen.

Danske Mobile Industrial Robots tilbyder nu en ny finansieringsmodel, kaldet MiR Finance. Virksomheder kan gennem ordningen lease robotter i stedet for at købe. Denne type ydelse, der også betegnes som “robots as a service” (RaaS), giver alle firmaer – små som store – mulighed for at implementere robot-løsninger uden at det kræver stor kapital. Det vil sige, at selv mindre virksomheder kan komme med på automatiseringstoget for en lav månedlig ydelse.

”Mens salget af vores mobile robotter fortsat vokser verden over, er tendensen, at både de store multinationale og mindre virksomheder ofte foretrækker at lease deres logistik-udstyr frem for at skulle lave en stor forudgående investering,” siger Thomas Visti, CEO, MiR. ”Ved at tilbyde leasing, rykker vi vores robotter til at være en operationel udgift frem for en egentlig investering, hvilket giver vores kunder mulighed for at komme hurtigt i gang med at høste de fordele, mobile robotter tilbyder – nemlig at automatisere monotone arbejdsopgaver.”

Med MiR Finance får kunderne mulighed for at lease robotterne. Den månedlige leasing-pris afhænger naturligvis af, hvilken type robot og længden af leasing-perioden. Men et simpelt regnestykke viser, at det koster omkring 27 kr. i timen eller 4300 kr. om måneden at lease en MiR100 robot. En meget attraktiv måde at investere i mobile robotter på.

Fleksible vilkår og vedligehold er inkluderet
Med MiR Finance samarbejder MiRs distributørnetværk med et tredjeparts leasingselskab for at levere aftaler til kunderne med fleksible leasing-vilkår. MiRs forhandlere har altid været ansvarlige for support, service og vedligehold, og det vil de fortsat være. På den måde vil MiRs kunder ikke opleve de store forandringer bortset fra, at de nu har en alternativ betalingsmetode for deres robotter.

MiR træder ind på et voksende marked for leasing af robotter
Det anerkendte, strategiske rådgivningsfirma ABI Research estimerede sidste år, at andelen af robotter i RaaS programmer vil vokse fra 4.442 robotter i 2016 til 1,3 mio. i 2026.

”Robot as a service (RaaS) hjælper med til at bringe automation til nye markeder, der måske ikke ville være i stand til at investere i denne teknologi på andre måder,” siger John Santagate, Research Director for Commercial Service Robotics ved IDC. ”Denne model hjælper virksomheder til at reducere risikoen ved at implementere robotter, og derfor ser vi RaaS som et hovedelement i den nuværende stigning af robotter i markedet.” Dermed passer MiR Finance ind i et voksende marked, der hjælper mindre kapitalstærke aktører med at komme med på vognen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Grouleff Communications

Grouleff Communications
Filmbyen 4, 5 sal Øst
8000 Aarhus C

70 27 08 72http://www.grouleff.it/

Mobile Industrial Robots blev grundlagt i 2013 af den erfarne robotudvikler Niels Jul Jacobsen, der er en nøglefigur i selve opbygningen af Danmarks blomstrende internationalt anerkendte robotklynge. MiR-robotterne har for længst bevist deres værd, og tusinder kører nu rundt i den globale industri og automatiserer intern transport. MiR har dermed på rekordtid skabt et helt nyt marked. I foråret 2018 blev MiR købt af den førende leverandør af automatiseret testudstyr, Teradyne, der for tre år siden også købte danske Universal Robots. 

På baggrund af vækstresultaterne gennem de seneste år blev Mobile Industrial Robots hædret med titlen som EY Entrepreneur of The Year in Denmark 2018.

Følg pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grouleff Communications

Førerløse truck løser flaskehalsproblemer på danske industriarbejdspladser19.8.2019 05:30:00 CESTNyhed

Har du truckcertifikat, kan du lige nu vælge og vrage mellem jobbene. Flaskehalsproblemer med truckførere er nemlig en stor hovedpine for den danske industri, og efterspørgslen stiger yderligere i travle perioder og i ferietiden. Det gør det nødvenligt for arbejdsgivere at tænke kreativt og gøre eksisterende ansatte endnu mere produktive. Derfor stiger interessen for førerløse trucks kraftigt for tiden.

Kina-klog amerikaner håndplukket il OnRobots ambitiøse satsning i Asien17.7.2019 07:00:00 CESTNyhed

Den danske eksportvirksomhed OnRobot har rekrutteret en unik hybrid-profil til at sikre succes på det asiatiske marked. Han har allerede én gang etableret en dansk robotvirksomhed i den region, og nu skal succesen gentages. James Taylor er født, opvokset og uddannet i USA, mens han primært har gjort karriere i lederstillinger inden for forretningsudvikling og marketing i teknologivirksomheder i Shanghai.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum