Mikonomi.dk

Mikonomi.dk vinder titlen som Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2018 i Region Hovedstaden

Del

Det var en tæt kamp mellem AWM Network og IIH Nordic, men det blev AWM Network, der løb med sejren i sidste ende. De kan derfor nu, med deres uambitiøse løbeklub, kalde sig for Danmarks sundeste arbejdsplads 2018 i Region Hovedstaden.

Den 22. maj 2018 blev AWM Network, som driver sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, kåret som Danmarks sundeste arbejdsplads 2018 i Region Hovedstaden. Efter en tæt kamp med 2. pladsen, IIH Nordic, blev det altså AWM Network, der løb med titlen i regionen. De deltog i konkurrencen med deres uambitiøse løbeklub, som de kalder TURC. TURC står for The Unambitious Running Club og blev blandt andet dannet med ambitionen om, at alle, uanset niveau, skulle kunne være med.

“TURC blev stiftet for at støtte det sociale på arbejdspladsen og for at få bragt motion ind som en naturlig del af arbejdsugen. Det er nemlig vigtigt for os at skabe en arbejdsplads, hvor vi på alle måder prøver at skabe glade, sunde og motiverede kollegaer”, fortæller Glen Michaelsen, der er medstifter af TURC.

Bedre socialt samvær og mere energi i hverdagen

Der er ingen tvivl om, at initiativet har skabt en masse fordele for virksomheden og dets medarbejdere. Medarbejderne kan blandt andet nikke genkendende til, at der er kommet et stærkere socialt sammenhold og mere energi i hverdagen.

“Det er meget tydeligt, at det sociale samvær er blevet stærkere, efter vi har startet denne løbeklub. Det er skønt at være sammen med sine kollegaer på en anden måde, end vi er hver dag på kontoret. Derudover har flere af løberne gentagne gange nævnt, at de føler større overskud i hverdagen, efter at konditionen er blevet forbedret”, fortæller Rasmus Hultquist, der er Organic Performance Manager hos AWM Network og medlem af den uambitiøse løbeklub.

Den 29. maj kåres landsvinderen

AWM Network, LINAK, Sirena, Tridan/Quickparts og Center for Handicap i Lolland Kommune blev de 5 regionsvindere, der skal kæmpe videre om den endelige titel som Danmarks sundeste arbejdsplads 2018. Den helt store vinder af konkurrencen findes og kåres tirsdag den 29. maj.

Bag denne store konkurrence står Falck Healthcare, Forsikring & Pension, Dansk Erhverv og Dansk Firmaidræts Forbund. De ønsker med konkurrencen at sætte fokus på de gode initiativer, som danske arbejdspladser tager for at skabe et bedre og sundere arbejdsmiljø for medarbejderne.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge. Det gøres opmærksom på, at Mikonomi.dk ikke har interesse i at fremme nogle af de nævnte aktører i denne historie.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09:27Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum