Mikonomi.dk

Mikonomi.dk slår et slag for sundheden på arbejdspladsen

Del

Sammenligningstjenesten Mikonomi.dk går sammen med en række andre virksomheder ind i kampen om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2018. Med deres uambitiøse løbeklub, TURC, håber de på at vinde æren af at blive kåret som Danmarks Sundeste Arbejdsplads.

Med løbeklubben TURC som deres initiativ, træder Mikonomi.dk ind i kampen om at blive den sundeste arbejdsplads i Danmark i 2018. TURC, som løbeklubben hedder, står for The Unambitious Running Club, da klubbens formål er, at alle medarbejdere, uanset niveau, skal kunne løbe med.

TURC blev stiftet for at støtte det sociale på arbejdspladsen og for at få bragt motion ind som en naturlig del af arbejdsugen. Det er nemlig vigtigt for os at skabe en arbejdsplads, hvor vi på alle måder prøver at skabe glade, sunde og motiverede kollegaer, fortæller Glen Michaelsen medstifter af TURC.

TURC-spirit, bedre sammenhold og øget energi

Som et resultat af dette inititativ har Mikonomi.dk oplevet et bedre sammenhold blandt medarbejderne samt et højere energiniveau. Yderligere har løbeklubben, som ligeså har egen maskot, givet medarbejderne noget helt unikt - nemlig TURC-spirit. Denne ånd er noget helt specielt, og noget som bidrager til en sundere, og ikke mindst hyggeligere, arbejdsplads.

Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2018

Danmarks Sundeste Arbejdsplads, også kendt som Initiativprisen 2018, er et samarbejde mellem Falck Healthcare, Dansk Erhverv, Forsikring & Pension samt Dansk Firmaidrætsforbund. Sammen ønsker de at hylde en sund arbejdsplads ved at sætte fokus på initiativer, der har til formål at øge sundheden på de danske arbejdspladser.

Du kan læse mere om initiativet her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Om Mikonomi.dk:

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

 

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum